Acasă EVENIMENT O săptămână începută prost: În nici 60 de minute au fost raportate...

O săptămână începută prost: În nici 60 de minute au fost raportate trei nenorociri

0

Dacă în ultima zi a săptămânii trecute vă spuneam că au fost înregistrate 3 accidente rutiere cu multe victime și un decedat la Leșu Ilvei, astăzi, adică luni, avem raportate trei nenorociri: un accident grav de muncă, un copil de șapte ani lovit de o mașină și un bărbat de 39 de ani care s-a electrocutat.

 Astfel, la Șieuț, un bărbat de 40 de ani care lucra la o presă de balotat, și-a prins mâna și s-a accidentat. Din primele informații, victima este conștientă. Spre locul incidentului s-au deplasat de urgență un echipaj SAJ BN și s-a solicitat intervenția elicopterului SMURD de la Baza Aeriană Târgu Mureș.

La scurt timp, un băiețel de 7 ani a fost lovit de o mașină în Telciu. El a fost preluat conștient și cooperant  de echipajul SMURD. Prezintă un traumatism craniocerebral minor și excoriații. Ulterior a fost predat unui echipaj de la SAJ BN pentru a fi transportat la UPU Bistrița.

Cu puțin timp în urmă, salvatorii bistrițeni au fost solicitați să intervină de urgență și în satul Floreșticomuna Nimigea, acolo unde,  un bărbat de 39 de ani s-a electrocutat. La caz a fost direcționat un echipaj SAJ BN. Conform informațiilor, bărbatul suferă de o formă de handicap.

Intervențiile sunt în dinamică.

Exit mobile version