Acasă EVENIMENT SC ADURO IMPEX SRL, Aquaparcul de la Bistrița și contractul special de...

SC ADURO IMPEX SRL, Aquaparcul de la Bistrița și contractul special de 3,9 milioane de lei

0

594.000 de lei a costat elaborarea documentatiei tehnico-economice la obiectivul de investitii “Complex de agrement acvatic Aquaparc Bistrita”.

SC ADURO IMPEX SRL a câștigt acest contract și va realiza documentația.

ROMÂNIA LIBERĂ  scrie astăzi că un nou contract extrem de interesant a fost încredințat de Ministerul Apărării Naționale, fără licitație, unei firme private.

Contractul este în valoare de 3,9 milioane de lei și a fost atribuit, în luna ianuarie 2017, firmei Aduro Impex Srl. Potrivit MApN, această firmă are adresa poștală în București, pe Șoseaua Mihai Bravu, într-un bloc, la apartamentul 54 de la etajul 8.

Nu știm cum poate funcționa, într-un apartament de bloc, o firmă care execută lucrări pentru Armată.

Explicația ar putea arăta în felul următor: Potrivit  Gazeta de Bistrița.  firma Aduro din București a câștigat un contract de construire a unui aquapark la Bistrița: „Câştigătoare a fost declarată o firmă din Bucureşti – SC Aduro Impex SRL din Bucureşti. Nimic foarte interesant în legătură cu această firmă cu doar doi angajaţi”. Dacă o firmă are doar doi angajați, ea poate funcționa însă și într-un apartament de bloc. Iar dacă ea are experiență în construirea unui aquapark la Bistrița, firma poate lucra și la aerodromul din Fetești.

Pe de altă parte, potrivit publicației Ziarul de Iași, aceeași firmă, Aduro Impex din București, a câștigat un contract pentru …reabilitarea termică a unor blocuri.

Totuși, potrivit anunțului postat de MApN, firma în cauză nu va reabilita blocuri pentru Armată, nici nu va construi pentru MApN un aquapark, ci va face cu totul altceva. Contractul pentru care MApN plătește 3,9 milioane de lei, fără TVA, este pentru „elaborare documentatii tehnico-economice si asistenta tehnica pentru Infractructura baza aeriana – zona operatonala in cazarma 727 Fetesti”.

Vom reveni !

 

 

 

Exit mobile version