Acasă Politica Politica Locala Numirea lui Adrian Crișan contravine politicii Federației Mondiale Antidoping. Vezi cine spune...

Numirea lui Adrian Crișan contravine politicii Federației Mondiale Antidoping. Vezi cine spune acest lucru?

0
PNL gafează monumental și uită de legislație când e vorba de împărțit funcții!
Ceea ce ar fi trebuit să fie o ”lovitură de imagine pozitivă” pentru PNL filiala Bistrița-Năsăud, s-a transformat într-o gafă de proporții, care demonstrează limpede interesul pentru funcții al liberalilor. Informația vine de la biroul de presă al PSD BN.
Numirea jucătorului de tenis de masă Adrian Crișan la șefia Direcției Naționale Antidoping pe criterii politice este contrară politicii Federației Mondiale Antidoping, care sancționează destul de dur orice imixtiune politică.
 Cu toate studiile juridice pe care pretinde că le are d-nul Ioan Turc – încă nu am văzut un CV clar din partea primarului Bistriței – acesta pare că dorește să țină cont de prevederile legale din acest domeniu: Legea 227/2007, prevede foarte clar că: „președintele Agenției are rang de secretar de stat și este ajutat în activitatea sa de un vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, numit pe o perioadă de 5 ani, în condițiile legii, prin decizie a prim-ministrului, pe baza îndeplinirii cerințelor de competențe profesionale și manageriale, precum și a criteriului de independență politică și de independență față de structurile sportive”, mai spun social-democrații bistrițeni.

Exit mobile version