Acasă Politica Nu mai există nicio Scânteie care să-l mai aprindă pe Crin Antonescu

Nu mai există nicio Scânteie care să-l mai aprindă pe Crin Antonescu

1

Prezent în această dimineaţă la Bistriţa, candidatul la şefia PNL, Ludovic Orban a avut o scurtă întâlnire cu presa, urmând ca în această după-amiază să se întâlnească cu liberalii din întreg judeţul pentru a le prezenta moţiunea care o va prezenta la congresul extraordinar din 17 iunie.

Faptul că fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu îl sprijină pe Cristian Buşoi pentru ocuparea fotoliului de preşedinte, pare să nu îl impresioneze foarte tare pe Ludovic Orban: “ Pe Crin Antonescu trebuie să îl înţelegem, el stă mai mult pe la Bruxelles, a cam pierdut legătura cu partidul, mai précis cu organizaţiile judeţene. Nu cred că mai ştie ceea ce se întâmplă cu adevărat în partid, e cam departe”, a spus Orban.

În ceea ce o priveşte pe liberala Laura-Iuliana Scântei, cea care a a avut acces la arhiva SIPA şi apare pe lista celor care au penetrate sistemul, Ludovic Orban a confirmat faptul că ieşeanca a fost pur şi simplu “paraşutată” pe lista PNL, fără ştiinţa lui: “ M-am trezit cu ea pe listă… A fost o decizie a conducerii de dinainte de 11 decembrie”, a explicat  Ludovic Orban.

 

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. ALO !!! LIBERALI !!! Faceti ce stiti si pe dracu-n patru ca de esuati am pus-o rau de tot cu totii. Bun, am inteles ca peste tot in lumea asta idioata, fara partide nu se poate. Da de iarasi ramanem toti festiti in ROSU ca inainte, se depopuleaza ROMANICA. HAI la TREABA ! BAFTA !!!

Comments are closed.

Exit mobile version