Acasă Politica Politica Locala NOUA ECHIPĂ DE FETE CSM BISTRIŢA, PREZENTATĂ OFICIAL MARŢI SEARA

NOUA ECHIPĂ DE FETE CSM BISTRIŢA, PREZENTATĂ OFICIAL MARŢI SEARA

0

Noua echipă de handbal feminin CSM Bistrița va susține marți la ora 17:30 și miercuri la ora 10:00 două meciuri demonstrative în partida HCF Piatra Neamț. Echipa antrenată de Horațiu Pașca și Radu Moldovan, va debuta în noul sezon competițional din 19 septembrie cu o primă țintă: promovarea în prima ligă.

Handbalul feminin din județul Bistrița-Năsăud va avea marți un nou început și din acest motiv, Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, îi invită pe toți iubitorii sportului, marți la ora 17:30 la Sala Polivalentă din Bistrița, la cel mai important eveniment al sportului de masă, din această toamnă.

Emil Radu Moldovan, Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud: Sportul este unul dintre cele mai importante elemente pentru dezvoltarea armonioasă a tinerilor! Simt că județul nostru are nevoie de un reper din punct de vedere al sportului de masă și cred cu tărie că handbalul feminin poate constitui acest reper!
CSM Bistrița poate deveni o echipă etalon pentru handbalul Românesc, dar pentru acest lucru, echipa noastră are nevoie și de susținerea noastră, a bistrițenilor! Vă invit să ne vedem marți la ora 17:30 la Sala Polivalentă și împreună să fim parte la un nou început al handbalului feminin bistrițean!
O comunitate, o echipă, Același vis! CSM Bistrița!

Exit mobile version