Acasă Administratie NIMIGEA are de astăzi 5 km de străzi noi

NIMIGEA are de astăzi 5 km de străzi noi

0

Primăria din Nimigea a recepţionat, astăzi, lucrările de modernizare a aproximativ 5 km de străzi în localitatea Nimigea de Jos, investiţie în valoare de aproximativ un milion de euro, finanţată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, în baza OG 28/2013. Este vorba despre asfaltarea străzilor Gării, Bisericii, Pietriş, „La Grigore”, Podul vechi, Cimitirului, Telepeş, Parcului şi Vale.

Potrivit primarului Mircea Runcan, alte investiţii majore pentru comunitate sunt pregătite la Nimigea, atât cu susţinere de la bugetul local, cât şi prin accesarea măsurilor din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020.

Prezent la recepţie, preşedintele Consiliului Judeţean, Radu Moldovan  a precizat următoarele: ” Încă 5.5 kilometri de drumuri asfaltate au fost recepționate astăzi la Nimigea! Cu o investiție de peste 1 milion de euro asigurată integral de Guvernul Victor Ponta prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Locală. Felicitări domnului primar Mircea Runcan, domnului viceprimar Alexandru Blaga și întregii lor echipe pentru acest proiect dus la bun sfârșit.”

Exit mobile version