Politic 1

Nicu Predescu: Am eșuat în fața alianței Pomohaci-Judecătorie-Parchet.

Must Read

Fostul primar al comunei Șanț, Ioan Szabo, a decedat astăzi la Cluj-Napoca după o luptă cruntă  de 7 luni cu Sars Cov 2

Ioan Szabo a fost confirmat pozitiv în luna iunie, el fiind internat la Cluj-Napoca, acolo unde a luptat cu...

Bogdan Ivan: Impozit ZERO pentru veniturile mai mici de 2500 de lei! Impozitarea progresivă obligatorie!

Bogdan Ivan, candidat PSD la Camera Deputaților, va iniția legea impozitării progresive. Astfel, salariile și pensiile până în 2500...

O gură de oxigen pentru ATI-ul Spitalului Județean de Urgență : Doi medici rezidenți anul III de la Cluj-Napoca au fost detașați la Bistrița

Demersurile conducerii SJU Bistrița pentru detașarea unor medici rezidenți în specialitatea anestezie-terapie intensivă au dat roade. Astfel, echipei ATI...

ZIAR DE CLUJ a scos la suprafață o poveste mai veche care s-a petrecut între preotul-interpret de muzică popular și familia regretatei artiste Valeria Peter-Predescu.

Acesta a fost trimis în judecată de Nicu Predescu, fiul interpretei, pentru că Pomohaci ar fi preluat linia melodică a unui cîntec înregistrat în prealabil de solistă la Organizația Română pentru Drepturile de Autor (ORDA).

Familiei Predescu i-au fost respinse, în instanță, toate probele și martorii, sursa citată precizînd că cel care a intentat procesul nu a avut nicio șansă în fața preotului Pomohaci. Într-o discuție telefonică dintre Nicu Predescu și Pomohaci, acesta din urmă bate un apropos și afirmă că a fost asigurat de “un șef de Tribunal” și oameni mari din Justiție că totul va fi bine în cazul unui proces.

Nicu Predescu a fost contactat să vorbească despre subiect, însă a preferat să trimită reporterilor o scrisoare în care își manifestă dezamăgirile.

” D-le Liviu Alexa urmaresc cu atentie anchetele d-voastra despre si cu Pomohaci, felicitari!

Fara a vrea sa va descurajez va pot asigura ca ele vor ramane fara rezultatele scontate. Acest personaj este mult prea bine protejat de oameni puternici din Justitie, Parchet si alte Institutii de forța ale Statului si nu numai. 

Este mult deasupra Justitiei din tara noastra si dupa comportamentul sau cred ca se crede si deasupra Justitiei Divine.

Citind aceste articole ale d-voastra s-a deschis o rana adanca din sufletul meu, nu sunt unul din cei abuzati sexual, sunt o victima a influentei puternice pe care o are el asupra Institutiilor enumerate anterior.

Sunt trist si dezamagit ca am eșuat, am eșuat in incercarea de a apară memoria, munca si renumele mamei mele cea care a fost Valeria Peter Predescu. Nu am eșuat pentru ca nu m-am straduit sau pentru ca nu am facut tot posibilul pentru aceasta, am eșuat in fața alianței Pomohaci-Judecatorie-Parchet.

Nu sunt afirmatii gratuite, ele sunt sustinute cu probe directe si indirecte, cu indicii si cel mai important sunt sustinute chiar de unele declaratii ale numitului Pomohaci. Dupa ce veți citi aceste randuri cred ca o sa fiți de aceeași parere cu mine… Pomohaci este intangibil! 

In urma cu ceva ani am intentat acestui individ un proces pentru incalcarea drepturilor de autor in speță el luând linia melodica a unei piese din repertoriul mamei mele. Este vorba despre,, Cant la lume ca mi-i draga,, el folosind linia melodica a acestei piese pentru cantecul sau „De la Rebrisoara in jos”. 

Pomohaci m-a avertizat intr-o discutie ca nu voi reuși nimic deoarece el a discutat deja cu avocati si cu ,, un presedinte,, si a fost asigurat de sprijinul acestora, mai mult m-a avertizat ca foarte multe persoane importante s-au aratat dispuse sa-l sustina in acest proces. Aceasta discutie a avut loc dupa ce in discutiile anterioare a recunoscut greseala si s-a arătat dispus la negocieri care sa impiedice un proces. De unde aceasta schimbare de atitudine?

Simplu, dupa ce a fost asigurat ca in cazul unui proces va fi „protejat”.

Pregătind procesul am facut cercetari pentru a demonstra ca nu este un caz izolat, am identificat majoritatea melodiilor lui ca fiind „inspirate” de la alti interpreti, am sunat la majoritatea, au confirmat iar la intrebarea mea „de ce nu faceți nimic? ” au raspuns ca le este frica. Poate oare să-ți fie frica de un slujitor al Domnului? Categoric… Nu. Dar de cel care slujeste altui stăpân? Categoric… Da. 

Am fost avertizat intr-o discutie cu o persoana foarte apropiata lui ca nu exista absolut nicio șansă sa apara macar o secundă in fata vreunei instanțe. La refuzul meu de a crede acest lucru am fost asigurat ca Pomohaci nu recunoaste Instantele de judecata si foloseste toate relatiile si resursele pentru a nu fi nevoit sa apara in fata lor. Am râs… câtă dreptate avea!?

Pe parcursul unui an de proces cu peste 10 termene nu a aparut o data in fata instantei. De fapt judecatoarea Reghina Berari, PRESEDINTE de complet, a parut mai degraba iritata de insistentele mele decat de faptul ca Pomohaci nu a dat curs nici unei citatii. A avut grija chiar sa-mi refuze martori care puteau dovedi cele spuse de mine. A fost neplacut surprinsa atunci cand una din martorele propuse de Pomohaci a declarat impotriva lui. A dat o sentinta bazata pe declaratia MINCINOASA a celei de-a doua martore.

Am demonstrat cu dovezi clare ca respectiva martora A MINTIT. Rezultatul?… Intrebati d-voastra la PARCHET ce masuri au luat impotriva ei in urma plangerii mele pentru MARTURIA MINCINOASA CARE A STAT LA BAZA SENTINTEI?! Iata deci care este alianta POMOHACI-PRESEDINTE-PARCHET.

Iata de ce sunt trist ca am eșuat… iata de ce cred ca nu o sa reusiti nimic. Nu pentru ca nu va straduiti sau nu luptati suficient ci pentru ca are aliati prea puternici pentru niște muritori de rând ca noi.  Va urez succes! 

Valeriu Nicolae Predescu”

https://youtu.be/q8gdpt6mJnc

- Advertisement -
- Advertisement -

Latest News

Fostul primar al comunei Șanț, Ioan Szabo, a decedat astăzi la Cluj-Napoca după o luptă cruntă  de 7 luni cu Sars Cov 2

Ioan Szabo a fost confirmat pozitiv în luna iunie, el fiind internat la Cluj-Napoca, acolo unde a luptat cu...

Bogdan Ivan: Impozit ZERO pentru veniturile mai mici de 2500 de lei! Impozitarea progresivă obligatorie!

Bogdan Ivan, candidat PSD la Camera Deputaților, va iniția legea impozitării progresive. Astfel, salariile și pensiile până în 2500 de lei vor avea impozit...

O gură de oxigen pentru ATI-ul Spitalului Județean de Urgență : Doi medici rezidenți anul III de la Cluj-Napoca au fost detașați la Bistrița

Demersurile conducerii SJU Bistrița pentru detașarea unor medici rezidenți în specialitatea anestezie-terapie intensivă au dat roade. Astfel, echipei ATI a SJU Bistrița s-au alăturat...

JOI: 99 cazuri noi de îmbolnăviri și 240 decese de la debutul pandemiei, 11 raportate astăzi. La Bistrița, rata de infectare a scăzut la...

A OPTA zi de carantină vine cu 99 de  persoane infectate cu Sars-Cov 2 în județul Bistrița-Năsăud și numai puțin de 240 de decese,...

LUDOVIC ORBAN: „Imaginați-vă unde eram astăzi dacă pandemia ne-ar fi surprins cu Guvernul Dăncilă la conducerea României.

„Imaginați-vă unde eram astăzi dacă pandemia ne-ar fi surprins cu Guvernul Dăncilă la conducerea României. Mulți mi-au recomandat atunci să-i lăsăm pe pesedişti «să-și rupă...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -