miercuri, august 5, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  Nicu Predescu: Am eșuat în fața alianței Pomohaci-Judecătorie-Parchet.

  Must Read

  Prefectul Stelian Dolha a premiat voluntarii PANDMIEI

  În această după-masă, a avut loc o mică festivitate de premiere a oamenilor cu suflete mari care, în plină...

  Mihaela Ivan: 500 milioane lei din buget, din taxele si impozitele românilor, merg către 3 companii private!

  Asta, pentru că Orban și Câțu au adoptat vineri noapte, ca hoţii, un Memorandum prin care 500...

  George Gîţa, tatăl Lianei Sabo de la Radio Transilvania, a trecut la cele veșnice

  Cu durere nemărginită anunțăm trecerea la cele veșnice a dragului nostru tată, bunic, socru GÎȚA GEORGE în...

  ZIAR DE CLUJ a scos la suprafață o poveste mai veche care s-a petrecut între preotul-interpret de muzică popular și familia regretatei artiste Valeria Peter-Predescu.

  Acesta a fost trimis în judecată de Nicu Predescu, fiul interpretei, pentru că Pomohaci ar fi preluat linia melodică a unui cîntec înregistrat în prealabil de solistă la Organizația Română pentru Drepturile de Autor (ORDA).

  Familiei Predescu i-au fost respinse, în instanță, toate probele și martorii, sursa citată precizînd că cel care a intentat procesul nu a avut nicio șansă în fața preotului Pomohaci. Într-o discuție telefonică dintre Nicu Predescu și Pomohaci, acesta din urmă bate un apropos și afirmă că a fost asigurat de “un șef de Tribunal” și oameni mari din Justiție că totul va fi bine în cazul unui proces.

  Nicu Predescu a fost contactat să vorbească despre subiect, însă a preferat să trimită reporterilor o scrisoare în care își manifestă dezamăgirile.

  ” D-le Liviu Alexa urmaresc cu atentie anchetele d-voastra despre si cu Pomohaci, felicitari!

  Fara a vrea sa va descurajez va pot asigura ca ele vor ramane fara rezultatele scontate. Acest personaj este mult prea bine protejat de oameni puternici din Justitie, Parchet si alte Institutii de forța ale Statului si nu numai. 

  Este mult deasupra Justitiei din tara noastra si dupa comportamentul sau cred ca se crede si deasupra Justitiei Divine.

  Citind aceste articole ale d-voastra s-a deschis o rana adanca din sufletul meu, nu sunt unul din cei abuzati sexual, sunt o victima a influentei puternice pe care o are el asupra Institutiilor enumerate anterior.

  Sunt trist si dezamagit ca am eșuat, am eșuat in incercarea de a apară memoria, munca si renumele mamei mele cea care a fost Valeria Peter Predescu. Nu am eșuat pentru ca nu m-am straduit sau pentru ca nu am facut tot posibilul pentru aceasta, am eșuat in fața alianței Pomohaci-Judecatorie-Parchet.

  Nu sunt afirmatii gratuite, ele sunt sustinute cu probe directe si indirecte, cu indicii si cel mai important sunt sustinute chiar de unele declaratii ale numitului Pomohaci. Dupa ce veți citi aceste randuri cred ca o sa fiți de aceeași parere cu mine… Pomohaci este intangibil! 

  In urma cu ceva ani am intentat acestui individ un proces pentru incalcarea drepturilor de autor in speță el luând linia melodica a unei piese din repertoriul mamei mele. Este vorba despre,, Cant la lume ca mi-i draga,, el folosind linia melodica a acestei piese pentru cantecul sau „De la Rebrisoara in jos”. 

  Pomohaci m-a avertizat intr-o discutie ca nu voi reuși nimic deoarece el a discutat deja cu avocati si cu ,, un presedinte,, si a fost asigurat de sprijinul acestora, mai mult m-a avertizat ca foarte multe persoane importante s-au aratat dispuse sa-l sustina in acest proces. Aceasta discutie a avut loc dupa ce in discutiile anterioare a recunoscut greseala si s-a arătat dispus la negocieri care sa impiedice un proces. De unde aceasta schimbare de atitudine?

  Simplu, dupa ce a fost asigurat ca in cazul unui proces va fi „protejat”.

  Pregătind procesul am facut cercetari pentru a demonstra ca nu este un caz izolat, am identificat majoritatea melodiilor lui ca fiind „inspirate” de la alti interpreti, am sunat la majoritatea, au confirmat iar la intrebarea mea „de ce nu faceți nimic? ” au raspuns ca le este frica. Poate oare să-ți fie frica de un slujitor al Domnului? Categoric… Nu. Dar de cel care slujeste altui stăpân? Categoric… Da. 

  Am fost avertizat intr-o discutie cu o persoana foarte apropiata lui ca nu exista absolut nicio șansă sa apara macar o secundă in fata vreunei instanțe. La refuzul meu de a crede acest lucru am fost asigurat ca Pomohaci nu recunoaste Instantele de judecata si foloseste toate relatiile si resursele pentru a nu fi nevoit sa apara in fata lor. Am râs… câtă dreptate avea!?

  Pe parcursul unui an de proces cu peste 10 termene nu a aparut o data in fata instantei. De fapt judecatoarea Reghina Berari, PRESEDINTE de complet, a parut mai degraba iritata de insistentele mele decat de faptul ca Pomohaci nu a dat curs nici unei citatii. A avut grija chiar sa-mi refuze martori care puteau dovedi cele spuse de mine. A fost neplacut surprinsa atunci cand una din martorele propuse de Pomohaci a declarat impotriva lui. A dat o sentinta bazata pe declaratia MINCINOASA a celei de-a doua martore.

  Am demonstrat cu dovezi clare ca respectiva martora A MINTIT. Rezultatul?… Intrebati d-voastra la PARCHET ce masuri au luat impotriva ei in urma plangerii mele pentru MARTURIA MINCINOASA CARE A STAT LA BAZA SENTINTEI?! Iata deci care este alianta POMOHACI-PRESEDINTE-PARCHET.

  Iata de ce sunt trist ca am eșuat… iata de ce cred ca nu o sa reusiti nimic. Nu pentru ca nu va straduiti sau nu luptati suficient ci pentru ca are aliati prea puternici pentru niște muritori de rând ca noi.  Va urez succes! 

  Valeriu Nicolae Predescu”

  https://youtu.be/q8gdpt6mJnc

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  Prefectul Stelian Dolha a premiat voluntarii PANDMIEI

  În această după-masă, a avut loc o mică festivitate de premiere a oamenilor cu suflete mari care, în plină...

  Mihaela Ivan: 500 milioane lei din buget, din taxele si impozitele românilor, merg către 3 companii private!

  Asta, pentru că Orban și Câțu au adoptat vineri noapte, ca hoţii, un Memorandum prin care 500 milioane lei din buget, din...

  George Gîţa, tatăl Lianei Sabo de la Radio Transilvania, a trecut la cele veșnice

  Cu durere nemărginită anunțăm trecerea la cele veșnice a dragului nostru tată, bunic, socru GÎȚA GEORGE în vârstă de 84 de ani.

  Lista consilierilor locali ai Alianței pentru Beclean a fost făcută publică

  Primarul Nicolae Moldovan a făcut publică lista consilierilor locali pe care Alianța pentru Beclean îi propune pentru alegerile din data de 27...

  RAAL va reduce timpul de lucru al angajațiilor : 40% din personal rămâne angajat permanent, restul vor lucra jumătate din program.

  Prefectul Stelian Dolha s-a întâlnit cu managerul RAAL SA, Paul Ilieș, discuția dintre cei doi vizând problema disponibilizării a sute...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -