Acasă Administratie NEGRILEȘTIUL are de astăzi complex medical. E vorba de o investiție de...

NEGRILEȘTIUL are de astăzi complex medical. E vorba de o investiție de 870 de mii de lei

0


Cabinete medicale moderne, farmacie, cabinet stomatologic și locuințe pentru medici în comuna Negrilești! Recepția a avut loc astăzi în prezența președintelui CJ, Radu Moldovan. Investiția care se ridic a fost începută în timpul primarului Ioan Pugna, PSD, și a fost finalizată de liberalul Dumitru Costin, fost viceprimar. La Negrilești a fost prezent și vicepreședintele Vasile Puica.

RADU MOLDOVAN: ” Investiția de peste 870.000 lei asigurată din bugetul local reprezintă unul dintre cele mai bune lucruri care le poate face administrația unei comune pentru asigurarea unor servicii medicale de calitate și pentru atragerea medicilor în localitate.

Tot astăzi am participat și la recepția lucrărilor de construcție a două poduri de interes local, realizate de asemenea din bugetul local al comunei Negrilești cu peste 400.000 lei.

Aceste investiții vin în completarea unei investiții a Consiliului Județean împreună cu Guvernul României de aproape 10 milioane de euro în Drumul Județean 170 (Negrilești – Breaza – limită de județ Maramureș).

Felicitări domnului primar Dumitru Costin și domnului viceprimar Ioan Pugna pentru responsabilitatea cu care conduc comunitatea din Negrilești!”, a scris președintele Moldovan pe pagina sa de facebook.

Exit mobile version