Acasă Dezvaluiri NEAGA, DN 17 ŞI 20.OOO DE LEI SUB ASFALT

NEAGA, DN 17 ŞI 20.OOO DE LEI SUB ASFALT

0

Narcis Neaga: „Drumurile Naţionale sunt o prioritate pentru CNADR”. SERIOS… iată că omu are 20 de mii de lei salariu lunar. Păi, eu după 20 de ani de presă, nu ajung nici măcar la 2000 de lei.

Propun ca fiecare director din CNADR să pună salariile babane jos şi să asfaltăm metru cu metru măcar Bistrita-Năsăud. Măcar atât…

Prezent cândva la Bistriţa, directorul general al CNADR, Narcis Neaga a confirmat faptul că cele două artere de drumuri naţionale care traversează BN urmează să fie reabilitate: „ Practic, cei aproape 160 de km nu reprezintă o miză atât de mare pentru CNADR care administrează 17 mii de km de drumuri naţionale, dar ştim că sunt drumuri foarte importante pentru judeţul dumneavoastră”, a spus Narcis Neaga.

 

Despre directorul general al CNADNR Narcis Neaga am scris  cu acte doveditoare, ca duce acasa in fiecare luna un purcoi de bani: 19.236 de lei. Dar astazi e vremea sa vedem cu ochii nostri ce fraieri sintem ca n-am avut o pila, un dram de noroc, o stea norocoasa sa ne angajeze si pe noi cineva la CNADNR, structura centrala. Ia priviti salariile din „marea” Companie Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale, asa cum erau ele la nivelul lunii octombrie a anului 2013. De atunci, avind in vedere ca s-au scremut si au mai dat in folosita niste petice de autostrada, probabil ca si salariile au mai crescut!

Fraieri care sintem, fraieri…

http://www.turcescu.ro/

 

Exit mobile version