vineri, iunie 5, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  Naționaliștii români formează o alianță pentru alegerile parlamentare din 2016

  Must Read

  Naționaliștii își propun să elimine de la conducerea statului clasa politică care a dus țara în actualul dezastru economic.

  Pe 10 iunie 2016, la București a avut o întâlnire comune a reprezentanților Partidului România Unită (președinte Bogdan Diaconu), Partidului Forța Națională (președintele Viorel Popescu), Noua Dreaptă (președinte Tudor Ionescu), Partidul Poporului (Constantin Cojocaru) în vederea creării „Alianței Pentru Țară”, comunică pe contul său de Facebook Constantin Cojocaru.

  Cei prezenţi la întâlnire au luat în discuţie propunerea creerii unei alianţe politice cu denumirea de Alianţa Pentru Ţară, la care să se alăture toate forţele patriotice care nu au participat la guvernarea României în ultimii 26 de ani.

  Iată unele deziderate care stau în fața naţionaliştilor:

  – Câştigarea alegerilor parlamentare din acest an şi îndepărtarea de la conducerea statului român a clasei politice care a adus ţara în actualul dezasatru economic, social, politic şi moral.

  – Eliberarea României de sub ocupaţia oligarhiei financiare transnaţionale. Scoaterea ţării din starea de colonie.

  – Transformarea României într-o ţară suverană şi prosperă, iubită de cetăţenii săi şi respectată de toate popoarele lumii.

  – Reconstrucţia statului român pe baza valorilor morale fundamentale ale civilizaţiei româneşti: credinţa în Dumnezeu; demnitatea; libertatea; dreptatea; adevărul; cinstea; onoarea; curajul; munca; spiritul de iniţiativă şi de întreprindere; omenia; ospitalitatea; toleranţa; dragostea pentru semeni, pentru familie, pentru popor şi pentru ţară; neagresiunea şi neamestecul în treburile altor popoare.

  – Confiscarea tuturor averilor dobândite prin acte de corupţie, sau alte infracţiuni.

  – Anularea tuturor privatizărilor şi retrocedărilor frauduloase, trimiterea în judecată şi condamnarea tuturor celor care se fac vinovaţi de deposedarea poporului român de avuţia acumulată în proprietate publică până în anul 1989, sancţionarea lor cu închisoare pe viaţă şi confiscarea întregii averi.

  – Constituirea unui fond suveran de investiţii, alimentat, în principal, din impozitul progresiv pe marle averi, şi utilizat pentru împroprietărirea cetăţenilor cu capital productiv: terenuri, construcţii, maşini, utilaje, echipamente etc, precum şi pentru crearea de capital public, care să fie utilizat la exploatarea resurselor naturale şi a activităţilor economice cu caracter strategic.

  – Reindustrializarea României, prin reconstrucţia întreprinderilor industriale distruse în ultimul sfert de secol şi construcţia de noi întreprinderi. Cu bani de la fondul suveran de investiţii.

  http://sputnik.md/moldova_romania_politics/20160614/7320875.html

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  Doar 4 cazuri noi de persoane infectate în județul Bistrița-Năsăud, 92 fiind numărul total al cazurilor active. La nivel național, numărul celor pozitivi trece...

  Numărul persoanelor infectate cu Sars-Cov 2 din județul Bistrița-Năsăud a scăzut de la 13 ieri la 4 persoane raportate astăzi ca pozitive,...

  Corina Țifrea, directorul Grădiniței nr. 2 s-a stins din viață. Ea a activat politic în PUNR, PRM și PNL

  Educatorul Corina Livia Țifrea, fostă Someșan, directorul Grădiniței nr.2 din Bistrița a trecut la cele veșnice. „Drum lin, doamna educatoare”, sunt gânduri...

  Scandal la IPJ BN între doi ofițeri de la SERVICIUL RUTIER

  Încă un scandal mocnește în interioriul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, fiind implicați doi ofițeri care, în loc...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -