Acasă Politica Politica Locala Năsăudeanca Alina Elena Pop, aur la canotaj

Năsăudeanca Alina Elena Pop, aur la canotaj

0

 


România a câștigat prima medalie de aur la Campionatul European de Canotaj din Cehia. Echipajul de 4 rame feminin, format din Parfenie Beatrice, Pop Alina Elena, Popescu Cristina, Părăscanu Geogiana s-a clasat pe primul loc în Finala A de sâmbătă, 27 mai 2017”, a anunțat Federația Română de Canotaj.
Pop Alina Elena, o năsăudeancă în vârstă de doar 22 de ani, a reușit performanța de a deveni multiplă campioană şi medaliată la concursurile naţionale şi internaţionale de canotaj. Alina Elena Pop a fost selecţionată pentru a practica acest sport la vârsta de 13 ani, pe când era în clasa a VII-a la Năsăud. Selecția a fost realizată de antrenorii din cadrul unui renumit Club sportiv școlar de canotaj din Orşova, club care funcţionează pe lângă Liceul Teoretic „Traian Lalescu”.
Iată că, după mulți ani de muncă, Alina Pop a reușit o performanță de excepție, în domeniul canotajului alături de colegele ei: Beatrice Parfenie, Cristina Popescu, Georgiana Părăscanu, performanța de a deveni campioană europeană la seniori !

Poze: Federația Română de canotaj.

Exit mobile version