Acasă Administratie Muncitorii de la firma care reabilitează termic blocurile , distrug spațiile verzi

Muncitorii de la firma care reabilitează termic blocurile , distrug spațiile verzi

1


O spune consilierul municipal PNL, Mihai Sărmășan. Sărmășan le denumește ”crime verzi”: Distrugerea spațiilor verzi din zona blocurilor care sunt reabilitate termic poate fi observată în toate locurile unde s-au făcut sau se fac astfel de lucrări în municipiul nostru. Nepăsarea și indolența celor care muncesc la aceste firme care realizează acest tip de lucrări au ajuns la cote alarmante și reprobabile, autoritățile cu competențe în domeniul protecției mediului trebuind să ia DE URGENȚĂ măsurile care se impun.

Imaginile atasate au fost surprinse în zona Bulevardului Andrei Mureșanu (Bl.7 A) din municipiul Bistrița unde se poate obseva „crima verde” produsă unui arbuști care a dus la uscare. De menționat faptul că în zonă nu există niciun fel de panou de informare cu privire la cei ce execută lucrările. Pentru evitarea distrugerii spațiului verde din această zonă, organizarea de șantier putea fi făcută în spatele blocului unde există o parcare asfaltată.                                                            Pentru a nu mai avea parte în viitor de evenimente de acest gen, conducerea Primăriei Bistrița trebuie să verifice cu mai multă atenție toate organizările de șantier din oraș, iar cei vinovați de distrugerea de mediu verde să fie aspru sancționați.

1 COMENTARIU

  1. Ce fac trepadusii de la APM, si Garda ? Se plang de lipsa de personal. Ce face MILITIA LOCALA ? Nu vede nu aude ci isi iau salariile fix de-a tranta. BAI indivizilor ! Cand raspundeti si voi de ceea ce scrie in lege ?

Comments are closed.

Exit mobile version