Acasă Politica Politica Locala MONICA SĂSĂRMAN: Cred că județul merită să fie reprezentat de oameni care...

MONICA SĂSĂRMAN: Cred că județul merită să fie reprezentat de oameni care au demonstrat că lucrurile pot fi mișcate înspre binele comunității

0

Dragi prieteni, așa cum v-am obișnuit, am să expun câteva lucruri despre interesul personal și interesul partidului, pentru a analiza și mai bine replica președintelui interimar al PNL Bistrița – Năsăud.

Nu pot să nu constat că atunci când nu există argumente să combați o anumită atitudine, se aruncă în discuție interesul personal, în condițiile în care nici macăr nu ai avut vreun dialog deschis cu persoanele respective.

Păi, să vedem unde este interesul personal și citez din declarația președintelui interimar al PNL Bistrita – Năsăud: „Eu sunt un om foarte ambiţios. De-a lungul existenţei mele am trecut prin câteva încercări care m-au maturizat. În această perioadă a vieţii mele, de 27 de ani, am ajuns pe anumite funcţii cu responsabilitate, destul de timpuriu. Am fost obişnuit să dobor recordul în această privinţă.’’ recordurile sunt mize personale, nu?

În ceea ce mă privește, reamintesc faptul că singurul lucru pe care l-am urmărit în activitatea politică și administrativă fost acela ca cetățeanului să-i fie mai bine. Niciodată nu am cerut șefului partidului sprijin pentru a dobândi calitatea de dascăl, pentru că o aveam, nu am cerut șefului partidului să intervină pentru a promova examenele din facultate, am muncit pentru acestea, nu am cerut șefului partidului loc de muncă, nu am fost „colectată și instalată în partid’’, ci m-am înscris ca simplu membru și am urmat întreg parcursul, cu multa muncă, implicare, luând atitudine atunci când lucrurile nu mergeau bine, exercitându-mi dreptul de a fi ales la fel ca oricare membru de partid, ajutându-mi colegii care se aflau în momente dificile, atât cât m-am priceput, trecând peste răutățile unora din interiorul partidului cu fruntea sus și cu credință în Dumnezeu.

Reamintesc faptul că. inclusiv în anul 2012, când s-a votat lista cu cei care urmau să dobândească calitatea de consilier judetean, deși Biroul Permanent Județean al PDL, la vremea respectivă, a votat ca eu să ocup locul 6, lista a fost depusă cu mine pe locul 11. Nu am ieșit public să fac cunoscut acest lucru și nici să expun partidul în prag de alegeri. Am continuat să muncesc cu credință că dacă bunul Dumnezeu îmi va hărăzi să ajung consilier județean voi ajunge. Și vrerea Lui s-a împlinit.

Intenția mea de a candida nu urmărește vreun interes personal și nici vreun record personal, ci vine din faptul că sunt pregatită pentru a face față unei astfel de provocări, iar activitatea pe care am desfășurat-o atât în ONG-uri, cât și în administrația județeană demonstrează acest lucru. Cred că județul merită să fie reprezentat de oameni care au demonstrat că lucrurile pot fi mișcate înspre binele comunității de oameni care știu citi și înțelege o lege și cred că destinele județului nostru nu pot fi lăsate pe mâna unor pierde-vară sau a celor ce „dai să te fac ispravnic’’ prin Parlament. Toți membrii de partid ar trebui să aibă un cuvânt de spus despre candidați și candituri.

Cred că atunci când se vorbește despre interesul personal, ar trebui măcar cu coada ochiului să se vadă pe cine președintele interimar a strecurat în lista care conduce astăzi partidul.
Până atunci, să auzim de bine, iar celor umiliți de actuala situație, fruntea sus, vă respect foarte mult!
Membru PNL Monica Săsărman

Exit mobile version