Acasă Politica Mișcare politică? Mihaela Ivan se mută la Consiliul Județean de la Instituția...

Mișcare politică? Mihaela Ivan se mută la Consiliul Județean de la Instituția Prefectului

1

Fosta șefă de cabinet a prefectului Ovidiu Frenț, Mihaela Ivan a plecat astăzi de la Instituția Prefectului, direcția fiind Consiliul Județean, Ivan devenind consilier al președintelui Radu Moldovan, ea mai fiind desemnată, cu puțin timp în urmă, purtător de cuvânt al PSD Bistrița-Năsăud.

Politic vorbind, Ivan face acest pas în condițiile în care, actuala criză politică poate avea consecință și plecare prefectului Ovidiu Frenț din funcție, odată cu demiterea Guvernului prin moțiunea inițiată de PNL și susținută, teoretic, de toate partidele din opoziție.

Anunțul a fost făcut pe FB chiar de Mihaela Ivan prin intermediul unui text prin care ține să îi mulțumească prefectului Ovidiu Frenț și echipei de la prefectură: ” Așa se-ncheie un capitol, unul despre echipă, muncă, profesionalism, prietenie, provocări și iar muncă. Am învățat multe, am trecut prin multe și sunt [aproape] mulțumită ptr tot ce am reușit să construim împreună. Colegii, să fiți MARI – la propriu și la figurat – , profi și să aveți, în continuare, răbdare și disponibilitate ptr oamenii ce vă cer sprijinul.
Cu toate că ziceți că am fost „cea mai bună șefă”, clar că nu-i chiar așa, că știu eu momentele alea în care v-am forjat, v-am sfădit și am vrut [mult] mai mult. Însă, știu sigur că am făcut tot ce a ținut de mine să vă fie bine și să vă cresc. Să cresc încrederea în voi, așteptările, să fiți din ce în ce mai buni. Buni cu voi, cu alții, buni în ceea ce faceți. Dl Prefect! V-aș spune „Mulțumesc”, dar parcă nu-i de ajuns. Am făcut o super echipă și m-ați învățat profesional, enorm de multe; cu răbdare, calm și înțelepciune. Și nu doar atât, am văzut că-n spatele funcției stă un om cu grijă ptr oameni. Mulțumesc întregii echipe! Să fiți din ce în ce #MAI buni! În capitolul următor va fi vorba despre „ muncă la un alt nivel”

 

 

 

 

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Exit mobile version