Acasă Politica Politica Locala Mircea Romocea, primar, președinte al PSD Năsăud și candidat în 2016

Mircea Romocea, primar, președinte al PSD Năsăud și candidat în 2016

0

Liderii locali ai PSD au participat vineri după-amiază la conferința orășenească de alegeri a social-democraților năsăudeni. Așa cum era de așteptat, cei peste 150 de delegați l-au ales în funcția de președinte al PSD Năsăud pe edilul orașului Mircea Romocea.

Romocea sparge gheața la capitolul primari năsăudeni care vor ocupa și funcția de președinte al PSD, el fiind primul care face acest lucru. Alegerea lui Romocea era una sigură și convenită la nivel de lideri, fiind și semnalul debutului preparativelor pentru campania electorală din vara lui 2016.

Noua calitate a lui Mircea Romocea îl obligă pe acesta să facă toate demersurile necesare pentru a scoate cât mai multe voturi în iunie 2016, atât pentru sine, dar și pentru lista PSD pentru Consiliul Județean, aici unde prima poziția va fi ocupată de Radu Moldovan.

Potrivit purtătorului de cuvânt al PSD BN, deputatul Daniel Suciu, alegerea lui Mircea Romocea vine să confirme pasul pe care acesta îl face spre un al doilea mandat la primăria din Năsăud.

Mircea Romocea se adaugă astfel pe lista candidaților PSD BN la alegerile din vara lui 2016, listă care începe cu Ovidiu Crețu, Nicolae Moldovan, dar și primarii din Budacu de Jos, Bistrița-Bârgăului, Măgura Ilvei, Ilva Mică și încă 30 de edili care vor trage după ei lista social-democrată.

În privința viitorului contracandidat, PNL nu a ieșit încă cu niciun nume, urmând ca acesta să fie stabilit în urma unui sondaj de opinie, unul dintre doritori fiind actualul viceprimar Niculae Găitan.

Exit mobile version