Pro Politica

Mihaela Ivan: 500 milioane lei din buget, din taxele si impozitele românilor, merg către 3 companii private!

Asta, pentru că Orban și Câțu au adoptat vineri noapte, ca hoţii, un Memorandum prin care 500 milioane lei din buget, din taxele si impozitele românilor, merg direcționat către 3 companii de asigurare a creditului comercial, cu acționari străini.

 Totul în timp ce România e pe pagina prăpastiei, economic.
 Iată că bani sunt în buget, îi vedem unde se duc. Evident revigorarea economică nu este printre priorităţile actualei puteri.

 În afară de interesele de partid, de companiile de partid și de sponsorii partidului nimeni din această țară nu beneficiază de vreun sprijin real pentru a face față efectelor economice și sociale cauzate de criza coronavirus.

 Deja peste 150.000 de IMM uri se află în stare latentă de insolvență și faliment.
 La 9 luni de la învestirea guvernului Orban, românii nu beneficiază de nicio măsură reală de protejare a veniturilor și a puterii de cumpărare.
 După 1 milion de români ajunși șomeri în 9 luni, urmează să vedem în statistici 2 milioane de români trimiși în sărăcie de Guvernul Orban.
 Companiile românești nu beneficiază de nicio măsură reală, activă, de sprijinire a activității economice în afară de invitația de a lua credite de la bănci.

 Să nu mai zic că mai sunt câteva săptămâni şi începe şcoala, iar copiii nu au primit tabletele care să le ofere accesul la internet şi la învătământul garantat de constituţie.

Puterea nu face nimic deşi toate scenariile vehiculate până acum la nivelu executivului prevăd reluarea cursurilor prin participarea copiilor la cursuri, online, prin rotaţie.

Oricum,
• Nu ştim dacă învăţământul se va face online, partial online sau dacă se va merge la şcoală;
• Nu ştim dacă elevii şi profesorii vor avea acces la internet;
• Nu ştim dacă elevii şi profesorii cu posibilităţi material reduse vor primii tablete;
• Nu ştim dacă părinţii vor putea sta acasă cu copiii pentru a-i supraveghea!

Dar știm că 500 milioane lei din buget, din taxele și impozitele românilor, au fost făcute cadou de către PNL pentru 3 companii private!

Exit mobile version