Acasă Politica Politica Locala MESAJUL președintelul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, transmis cu prilejul...

MESAJUL președintelul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, transmis cu prilejul Zilei Internaționale a Presei Libere

0

În urmă cu 25 de ani, la inițiativa organizației ”Reporteri fără frontiere”, data de 20 aprilie a fost stabilită ca Ziua Internațională a Presei Libere.

Ca persoană publică, dar și ca simplu cetățean, consider că fără o presă obiectivă și echidistantă nu există democrație în niciun stat. De asemenea, presa este garantul echilibrului de putere într-un stat și un mijloc eficient prin care derapajele politicului și ale administrației pot fi corectate.

Doresc să salut imparțialitatea și obiectivitatea jurnaliștilor de pretutindeni și în special a jurnaliștilor din Bistrița-Năsăud, a căror activitate o urmăresc îndeaproape! Vreau să îi felicit pentru activitatea lor și să le mulțumesc pentru faptul că sunt un partener corect al instituțiilor statului și al oamenilor.

Le doresc mult succes în activitate și vreau să îi asigur de întregul meu suport în informarea corectă și obiectivă a cetățenilor!

Exit mobile version