Acasă Politica Politica Locala MARIUS POP, ales preşedinte al PSD Feldru. El se va bate cu...

MARIUS POP, ales preşedinte al PSD Feldru. El se va bate cu Ţiolan şi Sângeorzan

0

Candidatul PSD la fotoliul de primar al comunei Feldru, Marius Pop a fost ales şi preşedinte al social-democraţilor din această localitate. Aşa cum era de aşteptat, preşedintele Radu Moldovan a fost prezent la conferinţa locală de alegeri: ” Am început o nouă etapă în ceea ce înseamnă Partidul Social Democrat pentru comuna Feldru! Alături de o echipă de oameni entuziaști, social-democrați din convingere și care vor să facă lucruri concrete pentru comunitatea din Feldru, ne pregătim să câștigăm alegerile locale în această comună la care țin foarte mult!

Marius Pop, un tânăr antreprenor a fost ales în fruntea organizației PSD Feldru alături de o echipă de oameni pregătiți pentru viitor, în care ammare încredere!

Ne pregătim de alegerile locale, ne pregătim să câștigăm primăria Feldru și să dezvoltăm această comună pentru a-i aduce acasă pe foarte mulți dintre tinerii acestei comune, plecați la muncă în afara țării! Felicitări Marius și echipei tale și vreau să știți că o să vă stau alături atât vouă cât și întregii comunități din Feldru cu tot ce voi putea, atât ca om cât și ca Președinte al Consiliului Județean!

Exit mobile version