marți, iulie 7, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  Rămășițele zilei: Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primește pomană!

  Must Read

  Alianța pentru Bistrița-Năsăud (PSD-ALDE-Pro România) își lansează marți candidații la alegerile locale

   Evenimentul va avea loc la ora 11.00 în sala de spectacole a Palatului  Culturii . Aici vor...

  O săptămână începută prost: În nici 60 de minute au fost raportate trei nenorociri

  Dacă în ultima zi a săptămânii trecute vă spuneam că au fost înregistrate 3...

  Războiul româno-român a ajuns la stadiul unor lupte de gherilă urbană ce aduc, așa, mai pe departe cu un război civil! Atât de mult ne-a contropit ura, atât de mult ne-au prostit, atât de mult, încât dezbinarea ne-a otrăvit.

  Suntem intoxicați de ură, de prostie, de puterea care miroase a sânge, ne-au făcut ca pe ultimii fazani, cu tot cu statul lor paralel, cu toate protocoalele alea alor nenorocite, de 20 de ani, toată decăderea și incultura ce-a mîncat de vie România, ne-a transformat în ultrași și jandarmi.

  Eu cred că Diaspora a căzut la mijloc în această bătălie plină de ură și venin, o bătălie politică, un război pe față pentru putere pentru că puterea corupe această țară în ultimii ani. Știau toți, știau și știu unde am ajuns, pentru că lipsa educației adevărate, a unor norme etice, a unor valori, au adus România în pragul războiului civil.

  Niște maimuțe cu două picioare, ceafă groasă, lanț de aur, au bătut o femeie! Ăialalți, jandarmii au bătut tot ce le-a ieșit în cale, că, deh, ordin de la comenduire, tabloul fiind unul cât se poate de întunecat și în culori ce trag a moarte.

  La 100 de ani de la Marea Unire, România aproape că nu mai respiră și metastazele i-a scos la suprafață tot puroiul, de aia duhoarea s-a întins peste tot, pentru că ne-au dezbinat. O să tot spun acest lucru, până când cineva va înțelege, că ticăloșii din politică, patronii care au distrus presa și au făcut-o fată în casă, ăia care cred că știu, dar nu știu nimic, noi, noi că am acceptat ca moartea să citească ziarul, suntem vinovați.

  Abia acum pot să spun liniștit că în Decembrie 1989 a fost lovitură de stat. Pe urmă încă una și încă una… Vinovații fără vină sunt mulți, mai mulți, tot mai mulți, iar sistemul funcționează, așa e el programat, să funcționeze.

  Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primește pomană. În asta ne-am transformat … Suntem milioane de mâini întinse care încearcă să spună povești, unii pot, alții nu pot, alții își rup mâinile pe la Italia, Spania sau pe la Perfidul Albion. Suntem doar niște mâini întinse care cer pomană, că nație nu mai suntem demult. Eu cred că nici nu am fost vreodată, deoarece zidurile dintre noi sunt tot mai înalte, precum niște catedrale goale pe dinăuntru, iar noi nu suntem decât niște fantome ale unor oameni ce ar fi trebuit să populeze pământul.

  Dacă vă întrebați unde e Dumnezeu în toate povestea asta, vă spun eu că nu e! Nu e că a plecat spre o țară unde oamenii nu au nevoie de acel vițel de aur, deși, cred eu, această țară nu există.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  Alianța pentru Bistrița-Năsăud (PSD-ALDE-Pro România) își lansează marți candidații la alegerile locale

   Evenimentul va avea loc la ora 11.00 în sala de spectacole a Palatului  Culturii . Aici vor...

  O săptămână începută prost: În nici 60 de minute au fost raportate trei nenorociri

  Dacă în ultima zi a săptămânii trecute vă spuneam că au fost înregistrate 3 accidente rutiere cu multe victime și...

  Dramele de la Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice ”Sfinții Zaharia şi Elisabeta” din Maieru: 5 decese în mai puțin de o lună ...

  Pe data de 13 iunie, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, confirma faptul că un număr de 22 persoane de...

  Pachetul de măsuri care vine în sprijinul bistrițenilor și a comunității de afaceri locale inițiat de Cristian Niculae a fost adoptat astăzi în...

  Viceprimarul Cristian Niculae a anunțat faptul că,  în Ședința Extraordinară de astăzi s-a votat cu majoritate covârșitoare – 19 voturi pentru și...

  Ioan Turc confirmă formarea unei alianțe anti-PSD la primăria Bistrița. Marele impediment însă rămâne: Cine va conduce această alianță- Turc sau Simionca ? Pe...

  Liderii principalelor partide politice anti-PSD, așa cum îi place să se exprime deputatului Ionuț Simionca, s-au pus la rotunda...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -