sâmbătă, iulie 11, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  Rămășițele zilei: Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primește pomană!

  Must Read

  Un important activist ecologist bistrițean, Viorel Pop s-a stins astăzi din viață la SJU Bistrița

  Organizația municipală a PER Bistrița și președintele acesteia, consilierul local Virgil Marton au anunțat...

  Rodica Dobraniș întră și ea în cursa pentru primăria Bistrița. Ea va reprezenta Partidul Oamenilor Liberi

  Opt sunt la această oră, candidații la fotoliul de primar al municipiului Bistrița, din care două doamne:...

  Războiul româno-român a ajuns la stadiul unor lupte de gherilă urbană ce aduc, așa, mai pe departe cu un război civil! Atât de mult ne-a contropit ura, atât de mult ne-au prostit, atât de mult, încât dezbinarea ne-a otrăvit.

  Suntem intoxicați de ură, de prostie, de puterea care miroase a sânge, ne-au făcut ca pe ultimii fazani, cu tot cu statul lor paralel, cu toate protocoalele alea alor nenorocite, de 20 de ani, toată decăderea și incultura ce-a mîncat de vie România, ne-a transformat în ultrași și jandarmi.

  Eu cred că Diaspora a căzut la mijloc în această bătălie plină de ură și venin, o bătălie politică, un război pe față pentru putere pentru că puterea corupe această țară în ultimii ani. Știau toți, știau și știu unde am ajuns, pentru că lipsa educației adevărate, a unor norme etice, a unor valori, au adus România în pragul războiului civil.

  Niște maimuțe cu două picioare, ceafă groasă, lanț de aur, au bătut o femeie! Ăialalți, jandarmii au bătut tot ce le-a ieșit în cale, că, deh, ordin de la comenduire, tabloul fiind unul cât se poate de întunecat și în culori ce trag a moarte.

  La 100 de ani de la Marea Unire, România aproape că nu mai respiră și metastazele i-a scos la suprafață tot puroiul, de aia duhoarea s-a întins peste tot, pentru că ne-au dezbinat. O să tot spun acest lucru, până când cineva va înțelege, că ticăloșii din politică, patronii care au distrus presa și au făcut-o fată în casă, ăia care cred că știu, dar nu știu nimic, noi, noi că am acceptat ca moartea să citească ziarul, suntem vinovați.

  Abia acum pot să spun liniștit că în Decembrie 1989 a fost lovitură de stat. Pe urmă încă una și încă una… Vinovații fără vină sunt mulți, mai mulți, tot mai mulți, iar sistemul funcționează, așa e el programat, să funcționeze.

  Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primește pomană. În asta ne-am transformat … Suntem milioane de mâini întinse care încearcă să spună povești, unii pot, alții nu pot, alții își rup mâinile pe la Italia, Spania sau pe la Perfidul Albion. Suntem doar niște mâini întinse care cer pomană, că nație nu mai suntem demult. Eu cred că nici nu am fost vreodată, deoarece zidurile dintre noi sunt tot mai înalte, precum niște catedrale goale pe dinăuntru, iar noi nu suntem decât niște fantome ale unor oameni ce ar fi trebuit să populeze pământul.

  Dacă vă întrebați unde e Dumnezeu în toate povestea asta, vă spun eu că nu e! Nu e că a plecat spre o țară unde oamenii nu au nevoie de acel vițel de aur, deși, cred eu, această țară nu există.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  Un important activist ecologist bistrițean, Viorel Pop s-a stins astăzi din viață la SJU Bistrița

  Organizația municipală a PER Bistrița și președintele acesteia, consilierul local Virgil Marton au anunțat...

  Prefectul Stelian Dolha, îngrijorat de situația epidemiologică: Suntem în pericol! Numărul cazurilor care crește de la o zi la alta este îngrijorător.

  Prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha face un apel către toți cetățenii pentru a respecta mai departe normele de igienă...

  Rodica Dobraniș întră și ea în cursa pentru primăria Bistrița. Ea va reprezenta Partidul Oamenilor Liberi

  Opt sunt la această oră, candidații la fotoliul de primar al municipiului Bistrița, din care două doamne: Rodica Dobraniș și Doris Rai....

  SITUAȚIE ÎNGRIJORĂTOARE: În Bistrița-Năsăud există 107 de persoane pozitive și 55 de decese. Trendul este ascendent cu 12 cazuri noi în BN și...

  Cu o situație epidemiologică deloc de invidiat, decizia Curții Constituționale privin modul de gestionare a crizei Covid 19, pune județul Bistrița-Năsăud într-o...

  VIDEO: Premierul Orban a cerut prefecților și șefilor din MAI controale la sânge

  Premierul Ludovic Orban, alături de ministrul de Interne, Marcel Vela, a participat la ședința în sistem videoconferință cu prefecții, șefii structurilor MAI...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -