Acasă EVENIMENT MAIOR DIN SRI, reţinut pentru trafic de droguri

MAIOR DIN SRI, reţinut pentru trafic de droguri

0

Un maior din cadrul Serviciului Român de Informaţii – Serviciul Judeţean de Informaţii Arad a fost reţinut, vineri, de procurorii DIICOT, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc, în formă continuată, el fiind suspectat că a vândut cannabis şi cocaină.

„În cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada 11-16 august, la date diferite şi în baza aceleaşi rezoluţii infracţionale, suspectul M.C.S. a vândut în două rânduri, droguri de risc (100 grame cannabis), respectiv de mare risc (şase grame cocaină) fără drept, cu sumele de 2.050 lei, respectiv 600 euro (din care s-au remis 300 euro)”, potrivit unui comunicat al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

De asemenea, joi, între orele 19.45-20.50, maiorul din cadrul SRI a fost prins în flagrant de procurori, în timp ce vindea 100 grame cannabis, cu suma de 400 euro şi 200 lei. De asemenea, el avea asupra lui şi 250 grame de cannabis,pe care intenţiona să îl vândă, Bărbatul a fost prins în imobilul său situat din municipiul Arad.

Potrivit anchetatorilor, în acelaşi caz a mai fost reţinută o persoană, pentru trafic de droguri de risc, în formă continuată

Exit mobile version