Acasă EVENIMENT Maieru: Un bărbat de 29 de ani a fost înjunghiat și abandonat...

Maieru: Un bărbat de 29 de ani a fost înjunghiat și abandonat într-o baltă de sânge

0

Scandalul a avut loc azi noapte într-un bar din comuna Maieru, fiind vorba de doi tineri, unul de 29 de ani, celălalt de 22 de ani, aceștia luându-se la harță după ce au consumat alcool. Din nefericire, bărbatul de 22 de ani l-a înjunghiat pur și simplu pe cel de 29 de ani cu un cutter în zona abdomenului, după care a fugit lăsându-și victim într-o baltă de sânge.

Polițiștii l-au identificat și reținut pe atacator bănuit de comiterea faptei, acesta fiind și în momentul de față la audieri. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Bărbatul în vârstă de 29 de ani din Maieru, care a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița în stare gravă,  cu o plagă penetrantă perforantă toracică, în șoc hipovolemic și cu insuficiență respiratorie, a fost supus intervenției chirurgicale. Conform reprezentanților SJU BN, acesta a rămas internat în Secția Antestezie-Terapie Intensivă, fiind conștient, stabil hemodinamic și respirator și se află sub atenta supraveghere a medicilor.

 

Exit mobile version