Acasă Politica Politica Locala Magdalena Paraschiv, chemată la Bistriţa de către fostul ei antrenor

Magdalena Paraschiv, chemată la Bistriţa de către fostul ei antrenor

0

Plecarea Magdalenei Paraschiv de la „U” Alexandrion Cluj, după 10 ani, a fost ştirea zilei de luni în handbalul românesc. „Pitica” s-a săturat de problemele financiare de la formaţia pregătită de Carmen Amariei, iar ofertele nu au întârziat să apară pentru fosta extremă dreapta a clujencelor.

Paraschiv ar fi fost contactată de către HCM Baia Mare şi HCM Roman, dar şi de către Măgura Cisnădie, însă o ofertă clară a venit şi de la divizionara secundă CSM Bistriţa, care are şanse mari să promoveze la finalul actualului sezon. Formaţia bistriţeană este pregătită de către Horaţiu Paşca, fostul antrenor al lui „U” Jolidon Cluj în sezonul 2013-2014.

„Magda Paraschiv e o sportivă cu care eu aş lucra oricând şi la orice echipă. O respect foarte mult pentru ce a făcut în handbalul românesc şi, bineînţeles, în momentul în care a rămas liberă de la Cluj i-am făcut o ofertă. Eu mizez pe faptul că mă cunoaşte, că am avut o relaţie normală sportiv-antrenor şi acum vedem dacă alege Bistriţa, pentru că, la oferte, nu mă pot bate cu echipele din Liga Naţională. Ea mi-a spus că va analiza toate oportunităţile şi că va lua o decizie în cel mai scurt timp, iar eu sper să aleagă Bistriţa. Sincer, eu pe toate fetele pe care le-am antrenat la Cluj le-aş antrena oricând, indiferent unde, pentru că sunt fete de mare caracter. ’U’ a rămas prima mea dragoste pentru că mi-a oferit şansa de a accede în handbalul mare şi am rămas cu multe chestii neîmpăcate odată cu plecarea de la Cluj, însă viaţa ne duce pe diferite căi”, ne-a declarat Horaţiu Paşca, cel care a rămas cu amintiri plăcute de pe vremea când a pregătit-o pe „U” Jolidon.

Aflat acum în pole-position cu CSM Bistriţa pentru promovare, Horaţiu Paşca a recunoscut că a fost uimit de faptul că Laura Oltean a ales să vină încă din retur la Bistriţa şi a spus că, dacă şi Magdalena Paraschiv va accepta, campania de achiziţii va lua sfârşit.

„Perioada de transferuri m-a uimit şi pe mine. Nu am fost singurii care am ofertat-o pe Laura şi faptul că a venit la Bistriţa încă de acum m-a surprins, pentru că, deşi speram foarte tare, nu credeam că se va întoarce acum, ci doar la vară, dacă vom reuşi să promovăm. Venirea ei îmi confirmă că are încredere că ce fac eu la Bistriţa este cât se poate de corect şi că suntem pe drumul cel bun. Dacă va veni şi Magda, probabil campania de achiziţii s-a încheiat. Dacă ne ajută bunul Dumnezeu şi rămânem sănătoşi cu toţii, ne vom îndeplini obiectivul, promovarea, proiectul făcut aici fiind pe patru ani. Dacă promovăm va creşte şi bugetul, iar eu încerc să învăţ din greşelile altor nou-promovate şi să nu le repetăm”, a mai spus tehnicianul Bistriţei, echipă care a câştigat toate meciurile din turul seriei B a Diviziei A.

www.cjsport.ro

Exit mobile version