Acasă Politica Lui Radu Moldovan îi dau sfatul să candideze din nou la președinția...

Lui Radu Moldovan îi dau sfatul să candideze din nou la președinția Consiliului Județean

0

Coordonatorul viitoarei campanii electorale pentru alegerile locale ale PSD, Liviu Dragnea şi secretarul general al PSD, deputatul Andrei Dolineaschi, au început un turneu prin toate organizaţiile judeţene ale acestei formaţiuni politice, astăzi ajungând şi la Bistriţa. Cei doi s-au întâlnit cu presa, după care au discutat cu primarii PSD dar şi activiştii din teritoriu.
Dragnea: Îl sfătuiesc pe Radu Moldovan să candideze pentru un nou mandat la CJ

“Lui Radu Moldovan îi dau sfatul să candideze din nou la președinția Consiliului Județean, pentru că este un președinte CJ bun și eficient, un om care își iubește județul, un om care știe să facă administrație, un om care împreună cu Ovidiu Crețu în special dar și cu ceilalți colegi primari a gândit și realizează un program trainic de dezvoltare pentru acest județ. Nu vise, nu proiecte iluzorii. Este un om care, în viziunea mea, încă o dată președinte CJ măcar poate finaliza acest program de dezvoltare serioasă pentru județ. Noi am finalizat spre exemplu negocierile pentru Programul Operațional Regional, sunt alocate sume importante pentru proiectele de dezvoltare locală, iar Radu fiind un om cu experiență, ca și Ovidiu, pentru județ ar fi bine să existe o continuitate în administrație. Sper să și dorească”, a spus Dragnea.
”Am plecat într-un fel de turneu prin organizațiile județene PSD având ca obiective principale în primul rând să vedem exact care este starea de spirit în organizație, care este nivelul de determinare în ceea ce privește pregătirea pentru alegeri, de asemenea care este stadiul alegerilor interne, când se preconizează să se organizeze Conferința județeană de alegeri, discuții despre construcția ofertei politice a PSD pentru 2016-2020 și alte teme locale specifice. Am fost în Botoșani și Suceava, Bistrița-Năsăud este al treilea județ, unde am revenit cu drag”, a conchis LIviu Dragnea.

Exit mobile version