Acasă Politica Ludovic Orban: În 2018 va trebui să fim mai mult timp în...

Ludovic Orban: În 2018 va trebui să fim mai mult timp în mijlocul oamenilor, să fim mai atenţi şi receptivi la nevoile lor

0

Invitat să petreacă noaptea dintre ani la Bistriţa, preşedintele PNL, Ludovic Orban, s-a distrat alături de peste 400 de liberali la restaurantul “JV President”. De asemenea, Orban a fost prezent şi pe Pietonal unde a vorbit şi despre ceea ce înseamnă anul politic 2018.

Ludovic Orban a precizat că şi-a propus să fie mai mult în mijlocul oamenilor şi să fie „mai atenţi şi receptivi la nevoile lor”. „Sper să fie un an în care să fim în mijlocul oamenilor, să fim atenţi şi receptivi la nevoile lor şi să dăm răspunsurile potrivite, astfel încât în anul acesta, în care sărbătorim centenarul Marii Uniri, să fie anul în care PNL să redevină ceea ce a fost”, a spus şeful PNL.

În privinţa aşteptărilor sale politice, Ludovic Orban a menţionat că îşi doreşte plecarea PSD de la guvernare: „Să plece PSD. Dacă nu pleacă de bunăvoie, îi dăm şi noi o mână de ajutor. Din păcate, consecinţele guvernării PSD sunt extrem de negative şi le resimte fiecare român, pentru că singura lor problemă este să rezolve chestiile din justiţie, nereuşind să dea în economie un semnal pozitiv”, a conchis Orban.

 

 

Exit mobile version