Acasă Politica Liviu Dragnea, FAȚĂ ÎN FAȚĂ cu Donald Trump.

Liviu Dragnea, FAȚĂ ÎN FAȚĂ cu Donald Trump.

1

Au sosit și primele vești din Statele Unite, acolo unde doi dintre reprezentanții României au mers pentru ceremonia de învestitură a președintelui ales al Statelor Unite, Donald Trump.

Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților, a postat pe pagina sa de Facebook informații și fotografii de la cina pe care a luat-o cu acesta, înainte de a avea loc ceremonia de învestitură.

Dragnea se declară onorat de dialogul cu Trump și spune că i-a transmis acestuia dorința unui parteneriat strategic cu România și SUA.

“Aseară am avut onoarea de a participa, împreună cu premierul Sorin Grindeanu, la o cină în format restrâns alături de Președintele ales al Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump.

I-am transmis președintelui dorința noastră de a duce parteneriatul strategic dintre #România și #SUA la un alt nivel. Președintele Donald Trump mi-a răspuns: „We will make it happen! Romania is important for us!”

A fost un dialog cald și deschis”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Sper ca Dragnea sa-i fi spus lui TRUMP ca BUCURESTI este capitala ROMANIEI si nu Budapesta sau Sofia.Nu de alta pt.ca americanii nu prea le au cu GEOGRAFIA.

Comments are closed.

Exit mobile version