Acasă Politica Politica Locala Liga Florilor, etapa a 11-a: Cu stângul înainte marș – CSM...

Liga Florilor, etapa a 11-a: Cu stângul înainte marș – CSM Bistrița-Măgura Cisnădie 26-29

0

CSM Bistrița a pierdut la trei goluri diferență, 26-29, prima partidă jucată acasă contra fetelor de la Măgura Cisnădie, meciul fiind unul cât se poate de greu pentru handbalistele antrenate de Horațiu Pașca. De altfel, problemele de joc au intervenit încă din primele 10 minute ale meciului, atunci când echipa oaspete reușește să învăluie apărarea gazdelor și să se distanțeze la cinci goluri. Fără să își mai găsească suflul pe teren, CSM Bistrița gafează mult pentru o echipă de acest nivel și lasă la discreția fetelor lui Alexandru Weber poarta în care Sîntămărean nu a reușit să prindă decât 5 din cele 26 de  goluri primite.

După pauză, bistrițencele revin pe turnantă și reușesc să se apropie la două goluri, meciul mergând net în favoarea echipei gazdă. Din păcate, pe finalul reprizei secunde, confuzia revine în atacul bistrițean, iar la capătul timpului regulamentar, scorul a dat dreptate Măgurii Cisnădie, 29 la 26.

Caseta tehnică

Cea mai bună marcatoare a echipei noastre din acest meci a fost Oana Chirilă cu 6 reușite.  Au mai marcat Alexandra Orșivschi (4), Daniela Rațiu (4), Magdalena Paraschiv (4), Irina Ivan (3), Almudena Rodriguez (2) și Laura Pristăvița (2) și Szilvia Szabo (1 ).
La portari: Ana Maria Mazareanu a salvat 5 din cele 26 de mingi aruncate de jucatoarele oaspete pe poarta sa (19 %) in timp ce Cristina Sintamarean a prins 4 din 12 mingi (33%).

 

Exit mobile version