Pro Politica

Liderii PSD din Regiunea de Nord-Vest s-au întâlnit astăzi la Bistriţa

Liviu Dragnea nu a mai ajuns astăzi la Bistriţa. În schimb, aici a avut loc o şedinţă de analiză a tuturor organizaţiilor PSD din Regiunea de Nord-Vest, întâlnire care a fost supervizată de secretarul general al acestei formaţiuni politice, deputatul Marian Neacşu.

 

Concluzia şedinţei ţinute în sala mare a Palatului Administrativ este una singură: PSD poate şi îşi doreşte câştigarea alegerilor locale dar şi a celor parlamentare. O spune chiar Marian Neacșu,  coordonatorul de campaniilor partidului din 2016, care însă a recunoscut că are un optimism moderat faţă de rezultatele partidului în regiunea de nord-vest: ”La Bistrița rezultatele au fost de-a dreptul excelente de-a lungul timpului. Bistrița este un model, județul Bistrița-Năsud este un exemplu de bună practică în ceea ce privește campania electorală și câștigarea unor alegeri. Privesc cu un optimist demersul nostru. Am convenit principalele linii de campanie, ne-am stabilit niște obiective, am analizat situația fiecărei organizații județene. În Bistrița am văzut o echipă bine organizată, determinată, Radu Moldovan a știut să-și coaguleze o echipă foarte bună. În cea mai mare parte dintre municipiile reședință de județ s-au stabilit candidații la Primărie.

 

Gazdă a întâlnirii, preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan a precizat că discuţiile de la Bistriţa au fost constructive şi au scos în evidenţă atât punctele tari dar mai ales cele slabe ale organizaţiilor psd din judeţele Cluj, Maramureş, Sălaj, Bihor şi Bistriţa-Năsăud: “ Am fost gazda unei întâlniri regionale, a fost o discuție tehnică. Au fost prezenți toți colegii noștri din cele șase județe ale regiunii. Lucrurile se conturează și arată mai bine decât mă gândeam eu. Sunt lucruri pozitive. Deși este o regiune unde n-am înregistrat niciodată rezultate foarte bune, bune dar nu foarte bune, în 5 iunie avem ocazia să devenim noi majoritari în Nord-Vest. Toată lumea este motivată să câștige în aceste zone în care în mod tradițional au câștigat alții”,

 

În ceea ce priveşte scandalul izbucnit în jurul Legii anti Defăimare iniţiată de Liviu Dragnea, Marian Neacşu a confirmat faptul că parlamentarii PSD vor susţine mai departe această lege.

 

 

Exit mobile version