Acasă Politica LIDERII PSD BISTRIȚENI AU VOTAT PENTRU DRAGNEA

LIDERII PSD BISTRIȚENI AU VOTAT PENTRU DRAGNEA

0

Cei peste 7000 de social-democrați din județul Bistrița-Năsăud au votat astăzi să îl confirme pe Liviu Dragnea pe funcția de președinte al PSD. Rezultatele vor ajunge luni dimineața la București prin intermediul președintelui executiv Nicolae Moldovan. Echipa cu care Dragnea va conduce partidul va fi aleasă duminică, 18 octombrie în cadrul congresului național.

Radu Moldovan

„Am votat un om în care cred. Un om care are experienţa necesară pentru a conduce PSD spre două victorii importante în 2016. S-a încheiat o etapă bună pentru partidul nostru, etapa Victor Ponta. Am convingerea că etapa Liviu Dragnea va fi cel puţin la fel de bună”, a declarat preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan.

Doina Pană

„Am votat pentru un nou preşedinte. Un nou preşedinte care are anvergura necesară. Este şi o zi specială astăzi, deoarece, ca proaspăt preşedinte, am ocazia să-mi întâlnesc astăzi organizaţia”, a declarat preşedintele PSD Bistriţa, Doina Pană.

Daniel Suciu

„Cea mai importantă calitate este cea de membru al unui partid politic. Astăzi, când ne-am exercitat dreptul prevăzut de statutul PSD am fost cu toţii egali”, a declarat vicepreşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Daniel Suciu.

Exit mobile version