Acasă EVENIMENT Lică Scurtu, tânărul decedat în accidentul din Rodna, trebuia să facă 18...

Lică Scurtu, tânărul decedat în accidentul din Rodna, trebuia să facă 18 ani pe 20 martie. Practica fotbalul și kickboxing

0

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au găsit autoturismul avariat care a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. martorii spun că şoferul conducea cu peste 100 km/h, iar faptul că avea permisul de puţin timp şi-a spus cuvântul. A fost identificat conducătorul autoturismului, un tânăr de 19 ani din Maieru. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii Serviciului Rutier au deschis în cauză un dosar penal cu privire la infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Cercetările urmează să stabilească cu exactitate cauzele și modul de producere a evenimentului rutier.

Lică Scurtu ar fi trebuit să își sărbătorească majoratul pe 20 martie, când ar fi împlinit 18 ani. Tragedia i-a îndurerat şi pe colegii lui din clasa a XI-a de la Liceul cu Program Sportiv din Bistrița.

Primarul comunei Parva, Ioan Strugari, spune că este un şoc pentru comunitate vestea morţii, că era un băiat foarte bun, mai avea doi fraţi, unul mai mare căsătorit, şi altul mai mic, şi că în timpul şcolii stătea la internat la Sportiv. Lică Scurtu practica fotbalul şi kickboxing şi iubea fotbalul şi echipele AC Milan, Real Madrid, FCSB, U Cluj.
Bunul Dumnezeu să întărească familia, iar celui plecat mult prea devreme să îi aşeze sufletul în rândul drepţilor.
Încă odată spunem, atenţie tineri, teribilismul nu îşi are loc la volan, cu viaţa noastră şi a altora nu e de glumit, avem doar una !
Zeci de mesaje sunt pe paginile de socializare:
Scurtu Alina: „În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că nimic nu-ţi mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea fiinţei iubite. Sincere condoleanţe familiei îndoliate. Drum lin spre cer, varu, Lică Scurtu”.
Nistor Sabina: ” Drum lin spre cer, Lică Scurtu. Nu te vom uita niciodată.Condoleanțe familiei…”
Ghinuta Maria Bîrta: ” Drum lin spre cer suflet frumos”.

Exit mobile version