Acasă Politica Liberalul Sorin Hangan intervine în scandalul de la Uriu

Liberalul Sorin Hangan intervine în scandalul de la Uriu

1

Preşedintele PNL Bistriţa, Sorin Hangan îi trimite o scrisoare deschisă preşedintelui CJ BN, Radu Moldovan. Hagan îi scrie liderului PSD despre scandalul izbucnit la Uriu, acolo unde, primarul Petru Şerban a distrus un bar , proprietate privată.

SORIN HANGAN: Dacă v-ați uitat la televizor la ştirile de aseară, 27 iunie, şi azi, 28 iunie, ar trebui să încercați acelaşi sentiment ca şi mine. De ruşine. Ruşine că un primar al județului nostru s-a comportat ca un tâlhar la drumul mare! Un primar din Bistrița-Năsăud cu toporul în mână, distrugând un bar, este o imagine apocaliptică, de ev mediu, ce a făcut înconjurul țării şi nu numai. Barbarismul, sub orice formă, chiar şi în baza unei hotărâri a Consiliului Local, nu poate fi acceptat într-o societate ce se bazează pe respectarea justiției. Acest precedent cu toporul în mână, în prezența unui minor, această instigare la distrugere şi violență mă duce cu gândul la faptul că domnul primar, într-un exces de nervi, poate ieşi cu toporul în stradă să facă dreptate! Ceea ce este sfidător la cer este şi faptul că distrugerea respectivei locații s-a făcut sub atenta supraveghere a Poliției! Aceasta este dovada supremă că la Uriu primarul este stat în stat! Vă rog domnule preşedinte să-mi explicați cum un primar poate conduce o comunitate dacă nu cunoaşte legile, el făcându-se vinovat în acest moment de cinci infracțiuni cu caracter penal, respectiv amenințare, lovire, distrugere de bunuri, furt calificat şi abuz în serviciu în dauna intereselor persoanei? Cum poate o asemenea persoană să atragă oprobiul public național asupra județului nostru fără ca dumneavoastră să luați atitudine? Vă cunosc de ceva timp şi, în afara diferendelor de ordin politic, v-am perceput ca un om drept vizavi de respectarea legalității, ați amendat mereu atitudinile violente şi ați susținut procesul democratic. A sosit momentul ca în calitatea de preşedinte al Consiliului Județean să luați atitudine! A sosit momentul să dezavuați comportamentul unui primar ce a făcut ca județul nostru să fie catalogat „ținutul uitat de timp”. Ar fi cazul să luați atitudine şi din calitatea de preşedinte de partid. Pentru că este de-al dumneavoastră. PSD.

1 COMENTARIU

  1. Atitudine de primar INTERLOP. Daca era la mine in ocol il fugarem cu tat cu sacure pana la DEJ. Bai ce lume de rahat !!!

Comments are closed.

Exit mobile version