Acasă Administratie VIDEO: Liberalul Ovidiu Florean continuă atacurile la președintele Radu Moldovan: ” Are...

VIDEO: Liberalul Ovidiu Florean continuă atacurile la președintele Radu Moldovan: ” Are revelații ezoterice”

0

Ovidiu Florean revine cu atacurile grele asupra președintelui Consiliului Județean, Radu Moldovan, deși, liderul PSD și șeful administrației județene l-a acționat în instanță pentru “încălcarea drepturilor nepatrimoniale ale subsemnatului la onoare, demnitate, reputaţie, imagine şi viaţă privată, prin afirmaţii defăimătoare şi mincinoase, formulate, în mod repetat, de pârît pe profilul său sau pe reţeaua de socializare Facebook”. Mai mult, Radu Moldovan cere și 100.00 de euro drept despăgubiri morale. O primă înfățișare în acest proces a avut deja loc.

 

Cu toate acestea, în ultima conferință de presă susținută de liderii PNL BN la sediul acestei formațiuni politice, secretarul general al PNL BN, Ovidiu Florean a spus că ” președintele Radu Moldovan are revelații ezoterice”. În fapt, Florean a explicat că e vorba de faptul că, fără a-I informa nici măcar pe consilierii județeni PSD și ALDE, președintele Moldovan a făcut o amendare la o altă amendare a

”După cum știți, în data de 28 august, a avut loc o ședință de Consiliu Județean, iar cu două ore înainte de ședință, în cadrul Comisiei Economice, PSD și-a amendat propriul proiect de rectificare a bugetului pe 2018, iar asta nu s-a întâmplat în privința unui singur capitol, ci a fost vorba de trei pagini de amendamente. Așa ceva nu s-a făcut niciodată și niciunde în România, decât în 28 august la Bistrița”, susține Ovidiu Florean.

 

El a mai precizat următoarele: ” Comisiile , mai précis comisia economică, s-au întrunit într-o dată anterioară celei de 28 august și și-au dat avizul pe o primă rectificare de buget, dar pe data de 28 august, onorabila comisie economic s-a trezit cu trei pagini de amendamente ale aceluiași buget. Noi, liberalii, am votat împotrivă, doamna consilier Darabonț a fost pusă să semneze”.

 

Ovidiu Florean a mai explicat că, sume de bani au fost tăiate de la capitolul ”Dezvoltare”: ” Este capitolul unde suntem pe ultimul loc pe țară, Radu Moldovan tăind 1,5 milioane de lei. Este inadmisibil ce face domnul președinte Moldovan, pur și simplu își bate joc de județ, de banii publici și chiar de proprii consilieri, o mare majoritate din consilierii PSD și ALDE, în afara celor din comisia economic, habar nu au avut de această rectificare la rectificare și, pe care, sigur că au votat-o!”, a concluzionat Ovidiu Florean.

Exit mobile version