Acasă Politica Politica Locala Liberalii inventeaza scenarii si dezinformeaza! Masura dublarii alocatiilor e deja aprobata

Liberalii inventeaza scenarii si dezinformeaza! Masura dublarii alocatiilor e deja aprobata

0

Liberalii dau din ce in ce mai mult dovada de un comportament pueril si nedemn pentru un partid politic ce sustine ca doreste sa ajunga la guvernare. Atunci cand nu se opun masurilor introduse de Parlament sau de Guvernul Ponta, inventeaza tot felul de scenarii si lanseaza dezinformari.

  Ultima astfel de minciuna sustine ca s-ar dori blocarea dublarii alocatiilor pentru copii. Tinem sa le explicam celor din PNL ca lansarea propunerii pentru un sistem de alocatii diferentiate nu are nicio legatura cu masura deja aprobata a dublarii alocatiilor, care asteapta promulgarea presedintelui Iohannis.

Drepturile copiilor nu sunt negociabile – nu ne jucam cu soarta lor si a parintilor! Doamna Gorghiu trebuie sa inteleaga faptul ca lucrurile nu mai merg ca pe vremea actualilor ei colegi din PDL, care au adus in pragul saraciei extreme sute de mii de familii, inclusiv pe copiii acestora,  prin masurile pe care le-au luat.

Exit mobile version