duminică, iulie 12, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  Liberalii îl vor pe doctorul Mureșan de la SANOVIL cetățean de onoare al Bistriței

  Must Read

  Un important activist ecologist bistrițean, Viorel Pop s-a stins astăzi din viață la SJU Bistrița

  Organizația municipală a PER Bistrița și președintele acesteia, consilierul local Virgil Marton au anunțat...

  Rodica Dobraniș întră și ea în cursa pentru primăria Bistrița. Ea va reprezenta Partidul Oamenilor Liberi

  Opt sunt la această oră, candidații la fotoliul de primar al municipiului Bistrița, din care două doamne:...

  Grupul PNL din cadrul consiliului local Bistrița a scris un proiect de hotărâre prin intermediul căruia, liberalii bistrițeni doresc să îl propună pe doctorul Gavrilaș Mureșan, manager al clinicii SANOVIL, drept cetățean de onoare al municipiului Bistrița. Proiectul este inițiat de Sorin Hangan, Gaga-Seica Mărioara, Diana Morar, Ioan Peteleu și Mihai Sărmășan.

  Aceasta este motivația respectivului proiect de hotărâre: ”Domnul Dr. Mureșan Gavrilaș este o personalitate recunoscută în plan local cât şi naţional, remarcîndu-se printr-o bogată activitate în domeniul medical şi managerial. Prin înfințarea clinicii SANOVIL precum și pentru nivelul proiectelor dezvoltate în orașul nostru, a căror dotare cu echipamente și echipe de specialiști, au făcut ca în timp, Dl.Dr.Mureșan Gavrilaș să fie cunoscut și apreciat nu numai de bistrițeni ci și de cetățenii din țară, care vin și bat la usa clinicii înfințate de către acesta.

  Atent la necesitățile locuitorilor din orașul Bistrița, din județul nostru și din județele limitrofe, în anul 2014, Dr.Mureșan Gavrilaș deschide POLICLINICA NOUĂ, un spațiu medical complex și modern care printr-o arhitectură elegantă schimbă puțin fașța unei străzi importante din municipiul nostru. Aici se deschid peste 20 de cabinete medicale, o modernă bază de recuperare medicală și cel mai modern și complex laborator de imagistică medicală, facilitând astfel accesul cetățenilor orașului nostru la servicii medicale de calitate și oferind o alternativă, creând în oraș un soirit sănătos de competiție in serviciile medicale de pe urma careia pacienții au numai de câștigat.

  În activitatea profesională medicală Dr.Mureșan Gavrilaș se remarcă prin dezvoltarea și susținerea chirurgiei laparoscopice în ginecologie în cadrul clinicii SANOVIL la cel mai înal nivel dezvoltând tehnici chirurgicale noi și instruind medici tineri în această modernă tehnică chirurgicală.
  Munca și realizările Dr. Mureșan Gavrilaș au un impact semnificativ în orașul nostru și în împrejurimi, în acest moment în cadrul grupului SANOVIL sunt peste 190 de angajați permanent și peste 70 de colaboratori dintre care peste 90 cu studii superioare, toți contribuind la realizarea unui act medical de calitate și în continuă perfecționare, slujind locuitorii orașului nostru, județului și a județelor limitrofe.

  La clinica SANOVIL s-au născut pe parcursul a 12 ani peste 7000 de copii, au avut loc peste 10 000 de intervenții chirurgicale, și multe zeci de mii de consultații, pacienții din alte județe care au venit la Bistrița pentru asisțență medicală reprezentând peste 50% din pacienții SANOVIL atât în clinică cât și în Policlinica Nouă.
  Dr. Mureșan Gavrilaș este o personalitate complexă, la care se adaugă trăsăturile morale care atestă că în activitatea sa s-a simţit şi se simte răspunzător nu numai profesional, ci şi în relaţiile cu oamenii, ceea ce dă măsura angajamentului faţă de sine însuşi şi lumea în care trăieşte, conferindu-i şi o autoritate morală care-i întregeşte identitatea.
  Prin susţinuta sa activitate medicală și managerială a avut o contribuţie majoră la dezvoltarea municipiului Bistrița, contribuind semnificativ la viața cetățenilor din orașul nostru”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  Un important activist ecologist bistrițean, Viorel Pop s-a stins astăzi din viață la SJU Bistrița

  Organizația municipală a PER Bistrița și președintele acesteia, consilierul local Virgil Marton au anunțat...

  Prefectul Stelian Dolha, îngrijorat de situația epidemiologică: Suntem în pericol! Numărul cazurilor care crește de la o zi la alta este îngrijorător.

  Prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha face un apel către toți cetățenii pentru a respecta mai departe normele de igienă...

  Rodica Dobraniș întră și ea în cursa pentru primăria Bistrița. Ea va reprezenta Partidul Oamenilor Liberi

  Opt sunt la această oră, candidații la fotoliul de primar al municipiului Bistrița, din care două doamne: Rodica Dobraniș și Doris Rai....

  SITUAȚIE ÎNGRIJORĂTOARE: În Bistrița-Năsăud există 107 de persoane pozitive și 55 de decese. Trendul este ascendent cu 12 cazuri noi în BN și...

  Cu o situație epidemiologică deloc de invidiat, decizia Curții Constituționale privin modul de gestionare a crizei Covid 19, pune județul Bistrița-Năsăud într-o...

  VIDEO: Premierul Orban a cerut prefecților și șefilor din MAI controale la sânge

  Premierul Ludovic Orban, alături de ministrul de Interne, Marcel Vela, a participat la ședința în sistem videoconferință cu prefecții, șefii structurilor MAI...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -