Acasă Politica Politica Locala Liberalii bistrițeni continuă campania de nominalizare a candidaților pentru alegerile locale

Liberalii bistrițeni continuă campania de nominalizare a candidaților pentru alegerile locale

0

PNL Bistrița-Năsăud continuă campania de identificare și nominalizare a candidațiilor la alegerile locale, consecventă principiului ”Prin noi înșine” După desemnarea candidațiilor PNL din comunele Negrilești (Constantin Știr), Cetate (Ignat Ionuc Aluaș), Budacu de Jos (Daniel Banyai), Ciceu-Giurgești (Romulus Markiș), Dumitrița (Vasile Petronel Nica), Dumitra (Călin Hurdea), acum a venit rândul comunei Petru Rareș.

În această comună, administrată falimentar de primarul Vasile Cocos și în care nu există implementat nici măcar un singur proiect european, Partidul Național Liberal va intra în bătălia pentru câștigarea primăriei cu Ionel Ropan, liberal cu ștate vechi și un cunoscut și respectat om de afaceri din această zonă.

Ionel Ropan: ”Îmi doresc să candidez pentru a arăta cetățenilor acestei frumoase comune câtă nevoie este de un primar care să acceseze fonduri europene. Suntem, poate, singura comună care nu implementează proiecte europene, iar asta din vina exclusivă a primarului Vasile Cocos. Pe urmă, în mandatul 2020-2024 este obligatoriu de rezolvat problema canalizării în toată comuna, dar și alte probleme despre care voi vorbi la timpul oportun”.

Trebuie știut: Ionel Ropan trăiește de 30 de ani în comuna Petru Rareș, fiind un cunoscut om de afaceri în domeniul comerțului. Candidatul PNL este administratorul și acționarul unic al SC Roxana SRL, societate comercială în care muncesc peste 130 de angajați. La nivelul anului 2018, SC Roxana”SRL s-a situat pe locul 23 între firmele din județul Bistrița-Năsăud și pe locul 2 pe Regiunea de Nord-Vest la capitolul comerț.

Roxana SRL operează 3000 mp de depozite, o flotă auto de peste 30 de camioane, are peste 2000 de clienți activi și peste 100 de angajați. În 2015, succesul antreprenorului din spatele firmei a fost recunoscut de organizatorii Retail & Horeca Distribution, cel mai mare eveniment de profil din România, care l-au invitat ca speaker la Crowne Plaza în București. Compania Roxana SRL operează în trei depozite – Bistrița, Reteag și Ciceu-Mihăești – și este liderul local al distribuției de bere, băuturi răcoritoare și anumite spirtoase precum Alexandrion, Zarea, Vascar. În 2017, Ionel Ropan anunța că urmează să intre și în zona de producție, cu o fabrică de conserve de fructe și legume.

Exit mobile version