Acasă Politica Liberalii bistriţeni contestă raportul de activitate al preşedintelui Radu Moldovan

Liberalii bistriţeni contestă raportul de activitate al preşedintelui Radu Moldovan

0

Liberalii bistriţeni care s-au întâlnit astăzi cu presa au luat la ţintă raportul citit de preşedintele Radu Moldovan în privinţa activităţii sale de trei ani şi jumătate la şefia Consiliului Judeţean.

Pe rând, deputatul Stelian Dolha, dar şi consilierii judeţeni Florin Urâte şi Eugen Curteanu, l-au criticat pe actualul şef al PSD Bistriţa-Năsăud.

Potrivit celor spuse Stelian Dolha, Radu Moldovan vorbeşte doar de ce îi convine doar lui şi lasă de-o parte lucrurile şi faptele care nu fac cinste judeţului: „Legat de bilanţul preşedintelui Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, la trei ani şi jumătate de mandat, l-am citit cu mare interes. Dar atenţie, a fost un mesaj către cei care spun că n-a făcut nimic, nu pentru ceilalţi, doar pentru ăia, atât. Şi mai că la sfârşit nu-şi scria singur ode de preamărire.În bilanţul respectiv legat de infrastructură am citit că a modernizat 168 de kilometri de drum judeţean. Dacă o compari cu unităţile administrativ-teritoriale, la o împărţite ies 2,7 km de drum judeţean la o unitate administrativ-teritorială. Ştiţi cât vine pe localitate: 600 de metri. E mult Radule, e mult tare de tot. 600 de metri de drum judeţean asfaltat în judeţul Bistriţa-Năsăud. Dacă mergem la costuri, un kilometru de drum judeţean în BN ar trebui să coste cam 180.000 de euro. Dacă faceţi un calcul şi vedeţi cât l-au costat pe Radu Moldovan drumurile în judeţ, vă faceţi cruce de trei ori”, a spus Dolha.
Nici Florin Urâte sau Eugen Curteanu nu s-au mai lăsat mai prejos, cei doi consilieri judeţeni punând la îndoială veridicitatea cifrelor din raportul preşedintelui Radu Moldovan.

Exit mobile version