Acasă Politica LIBERALI ÎN ȘEDINȚĂ

LIBERALI ÎN ȘEDINȚĂ

0

27 de liberali vor pleca astăzi la București, acolo unde vor participa la  Consiliul Național de Coordonare al noului Partid Național Liberal. Ședința este programată să aibă loc sâmbătă, 31 ianuarie, începând cu ora 12.00, locația aleasă fiind Palatul Parlamentului.

Acolo, liberalii bistrițeni vor stabili cu liderii de la centru componența Biroului Politic al PNL Bistrița-Năsăud. Conform protocolului încheiat între PNL și PDL, partidul va fi condus la nivel de co-președinți, adică de Ioan Oltean, respectiv de Stelian Dolha.

Pe ordinea de zi a Consiliului Naţional care va avea loc sâmbătă, 31 ianuarie, începând cu ora 12.00, la Palatul Parlamentului, figurează aprobarea criteriilor de fuziune dintre PNl și PDL. De asemenea, potrivit celor spuse de senatorul Cristian Florian, vor fi supuse dezbaterii alte două proiecte, unul care vizează preluarea guvernării, iar celălalt care face referire la starea bugetelor locale.

Precizăm faptul că delegația PNL Bistrița-Năsăud este compusă din 27 de persoane, din care doar 10 sunt cu drept de vot. În ceea ce privește algoritmul care va fi aplicat pentru formatarea noului Birou Politic Județean,calculele vor ține cont de rezultatele obținute la europarlamentare și la alegerile prezidențiale.

Exit mobile version