Acasă Politica Politica Locala LAURA OLTEAN: Am o datorie față de oamenii care m-au învățat acest...

LAURA OLTEAN: Am o datorie față de oamenii care m-au învățat acest sport și față de acest oraș.”

0

Bistrițeanca care a semnat cu CSM Bistriţa în această pauză competițională și-a răpit câteva minute din timpul ei de la antrenament pentru a ne răspunde câtorva întrebări. Îi mulțumim!

R: Bine ai revenit la Bistrița! Înainte de toate, cine este Laura Oltean?

Laura Oltean: „Bine v-am regăsit!!! Sunt o persoană mulțumită de viața pe care o am, încercând să găsesc un lucru bun în tot ceea ce îmi apare în cale. Muzica, dansul și călătoriile sunt câteva din pasiunile mele, iar ceea ce îmi place cel mai mult, timpul petrecut alături de familie și prieteni.”

R: Ce te-a deterinat să alegi CSM Bistrița?

L.O.: „Sunt multe lucruri, în primul rând am venit acasă, aici crescând atât ca om, cât și ca sportivă. După mai multe discuții am ajuns la o concluzie, dacă se dorește performanță acum e momentul să mă reîntorc acasă și să fac tot ceea ce pot pentru echipă și pentru acest minunat oraș. Când am plecat de la Bistrița mi-am promis că o să mă întorc cu mare drag în momentul în care o să fie un proiect serios și o să fie nevoie de mine. Este o datorie față de oamenii care m-au învățat acest sport și față de acest oraș.”

R: Rezultatele din tur ale echipei au contribuit la decizia ta?

L.O.: „Bineînțeles că rezultatele au contat. M-au bucurat victoriile fetelor. Nu a fost o decizie ușoară pentru mine. Mulți pot spune că e un pas înapoi, însă pentru mine o să fie un pas înainte la momentul îndeplinirii obiectivului.”

R: Ce părere ai despre colectivul găsit?

L.O.: „Este o atmosferă plăcută. Am găsit o echipă tânără și mai am câteva colege din perioada junioratului, ceea ce mă bucură foarte mult.”

R: În opinia ta, care sun șansele de promovare în Liga Națională a echipei?

L.O.: „Atât conducerea, cât și noi, jucătoarele, ne dorim să ne îndeplinim obiectivul. O să dăm totul pe teren, meci de meci, și așa vom ieși învingătoare după fiecare etapă. Primul pas este promovarea. Să trecem cu bine peste această etapă, iar mai apoi vom discuta despre Liga Națională.”

R: Cum vezi venirea la echipă a Magdalenei Paraschiv? Consideri că mai este nevoie de întăriri?

L.O.: „M-a bucurat venirea ei, deoarece am lucrat împreună și la Cluj. Tot timpul este loc de mai bine. Conducerea se ocupă de acest aspect (al transferurilor). Să promovăm în primul rând, iar mai apoi o să fie nevoie de câteva întăriri pentru a ne menține în Liga Națională.”

R: Te rugăm, pe această cale, să transmiți un mesaj către suporterii bistrițeni.

L.O.: „Am auzit numai de bine de publicul bistrițean și sunt mândră de acest lucru, mulțumindu-vă pentru suținere. Vă așteptăm în continuare să ne fiți alături, deoarece avem nevoie de susținerea voastră!”

Exit mobile version