Acasă Politica Politica Locala LA MULȚI ANI POMPIERILOR NĂSĂUDENI

LA MULȚI ANI POMPIERILOR NĂSĂUDENI

0

Astăzi este vorba despre ei, colegii noștri, pompierii militari din cadrul secției de Pompieri Năsăud. În aceste zile ei sărbătoresc împlinirea a 25 de ani de activitate, ani în care curajul, profesionalismul, determinarea, promptitudinea și nu în ultimul rând spiritul de sacrificiu sunt doar câteva dintre calitățile ce le conturează profilul.

A fost mereu și rămâne pentru viitor o onoare calitatea de salvator, pompierii năsăudeni având o istorie și un prezent ce le fac cinste. Pentru efortul continuu și implicarea deosebită pe care le-au demonstrat zi de zi, merită tot respectul din partea noastră.

Avem convingerea că personalul din cadrul secției de Pompieri Năsăud continuă și azi cu aceeași consacrare, misiunile de apărare ale concentățenilor, obiectivul fundamental al acestora fiind creșterea performanțelor prin eficientizarea continuă a acțiunilor de intervenție în situații de urgență, în vederea menținerii stării de normalitate a vieții comunitarilor din orașul Năsăud și nu numai.

La împlinirea unui sfert de veac de existență, dorim să le transmitem tuturor sincere felicitări, multă sănătate, putere de muncă și succes pentru îndeplinirea nobilei noastre misiune.

Exit mobile version