Acasă EVENIMENT LA LOC COMANDA… vine Horoba

LA LOC COMANDA… vine Horoba

0

Cazul Gloriei Bistrița par să devină unul de referință în ceea ce privește haosul ce domnește în fotbalul românesc, iar dorul de Mitică Dragomir devine așa, un fel de deziderat pentru lunile care urmează.

Așadar, după ce Comitetul Director al Gloriei Progresul Bistrița a anunțat faptul că se retrage din campionat iar jucătorii vor trece la FC Bistrița, astăzi, telenovela dezvoltă un alt scenariu, cel al revenirii echipei Progresul Bistrița în liga cu numărul trei.

  1. Există informații certe care spun că marți, 10 martie, președintele Gaz Metan Mediaș, Gheorghe Horoba, fost vicepreședinte al Gloriei Bistrița și influent personaj din fotbalul românesc va avea o întâlnire cu primarul Ovidiu Teodor Crețu pe tema salvării grupării de fotbal din parcul municipal
  2. Discuțiile vor viza modul de finanțare a echipei și chestiuni pragmatice asupra direcției pe care va merge clubul de fotbal bistrițean
  3. Decizia de blocare a tratativelor dintre Gloria Progresul Bistrița și FC Bistrița a fost luată peste capul multor personaje, în ecuație intrând și personaje puternice din zona sponsorilor de ani de zile ai ACF Gloria 1922 Bistrița, sponsori ce dețin acum parte din stadionul municipal.

 

Exit mobile version