Acasă EVENIMENT La jumătatea lui ianuarie, primăria Bistrița deschide doar 300 de metri din...

La jumătatea lui ianuarie, primăria Bistrița deschide doar 300 de metri din pârtia Cocoș. Pârtia mare urmează să fie operabilă abia săptămâna viitoare

0

”Primii” 300 de metri din cei 1.300 de metri cât măsoară pârtia de schi de pe Dealul Cocoș, vor fi ”deschiși” de vineri, 17 ianuarie iubitorilor sporturilor de iarnă, în special copiilor dar și celor dornici să învețe să schieze.

Anunțul este făcut de primarul Ovidiu Crețu prin intermediul unui comunicat  de presă, care spune următoarele:  primăria municipiului Bistrița, după parcurgerea formalităților de autorizare a instalației de transport persoane – teleschi stabilită pentru data de 16.01.2020, este programată deschiderea pârtiei mici de pe Dealul Cocoș.

” Îi așteptăm așadar vineri, 17.01.2020 pe iubitorii sporturilor de iarnă, în special pe copii și pentru cei dornici să învețe să schieze. Pârtia are o lungime de circa 300 de metri și este deservită de instalația de telescaun instalată în vara anului trecut”, se mai spune în comunicat.

Pârtia va fi deschisă zilnic, în intervalul orar 9.00 – 16.00, iar tarifele de acces sunt următoarele:

 

– adulți: 30 lei / persoană / zi;

 

– tineri între 14 – 18 ani și studenți: 20 lei / persoană pe zi;

 

– copii între 6 – 13 ani: 20 lei / persoană / zi;

 

– seniori (+65 de ani): 20 lei / persoană pe zi.

 

Primăria municipiului Bistrița mai face cunoscut faptul că se fac toate pregătirile necesare pentru ca săptămâna viitoare să fie deschisă și pârtia mare de pe Dealul Cocoș, care are o lungime de circa 1300 de metri și este dotată cu instalații de telescaun și nocturnă.

Exit mobile version