Acasă EVENIMENT LA DOAR 288 DE ZILE DE CÂND APARE ÎN NOUL FORMAT PROPOLITICA...

LA DOAR 288 DE ZILE DE CÂND APARE ÎN NOUL FORMAT PROPOLITICA A SPART TIPARELE

0

Pentru că trăim în epoca sondajelor, analizelor și clasamentelor, vom face și noi la fel. Că doar n-om fi noi cei care merg împotriva curentului.

Pro Politica are ”deja” 288 de zile de când apare în noul format. In acest timp, am publicat 940 de aricole, care au fost citite de peste 62.000 de cititori, aceștia au accesat peste o jumatate de million de articole.

În acest moment, avem un numar constant de peste 1000 de cititori care acceseaza zilnic în jur de 8000 de pagini. Articolele de top au peste 2000 de cititori, un număr comparabil cu orice alt ziar online. Suntem bucuroși că am ajuns aici, fără a avea în spate un instrument sofisticat de marketing și nici trucuri pentru a atrage trafic din Pakistan, Iran sau Ucraina. Nu promovăm senzaționalul nici nu facem dezvăluiri ”spectaculoase” cum o fac din păcate mult edintre publicațiile autohtone. Pentru noi echidistanța nu este un instrument de marketing, este o realitate incontestabilă. Asta am decis cînd am demarat acest proiect și va rămâne elementul esențial prin care dorim să ne diferențiem și în viitor. Vă mulțumim că sunteți cititori ai ProPolitica.ro și promitem că vă vom da, în continuare, motive să ne citiți și să ne ”dați mai departe”!

Exit mobile version