Pro Politica

Jurnal preelectoral: Stelian Dolha, candidatul PNL-USR-PLUS s-a întâlnit cu locuitorii din Dumitrița

Candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean, Stelian Dolha, s-a întâlnit aseară cu sătenii din Dumitrița. Aceștia i s-au plâns lui Dolha de faptul că în această comună nu există un dispensar adevărat, iar problema apei curente sau a canalizării sunt departe de-a fi rezolvate

STELIAN DOLHA: În Dumitrița locuitorii cu care m-am întâlnit alături de Petronel Vasile Nica, primarul pe care îl propune PNL s-au plâns de lipsa unui dispensar decent, de necazurile nerezolvate cu canalizarea, de problema apei în două dintre sate, iar lista nemulțumirilor e lungă.

Dispensarul în care consultă un medic, o dată sau de două ori pe săptămână, în condiții precare, împarte aceeași clădire cu poliția, iar soluția de provizorat dăinuie de la înființarea comunei, acum 18 ani. Problemele cu canalizarea dar și cu apa în două dintre sate sunt o sursă de nemulțumire permanentă în Dumitrița. Oamenii chiar au crezut atunci când li s-a spus acum 4 ani chiar de la vârful Consiliului Județean că problema lor se va rezolva până în 2020. Au crezut că ceea ce citesc în pliantele roșii primite în poartă se va și înfăptui.

Acum aceleasi pliante înșiruie alte cifre despre marile realizări, cifre care însă nu prea le-au atins viețile celor din comuna Dumitrița. O administrație eficientă caută soluții, o administrație dedicată oamenilor găsește cea mai bună cale de a servi interesul public pentru binele concetățenilor și nicidecum pentru interese personale sau de grup.

Exit mobile version