Acasă Politica Jocuri politice prin PNRR: Pepiniera de la Sărată reapare ca proiect finanțat...

Jocuri politice prin PNRR: Pepiniera de la Sărată reapare ca proiect finanțat în Programul Național de Relansare și Reziliență.

0

Deputatul PNL Robert Sighiartău a anunțat astăzi într-o postare pe FB că, proiectul Pepinierei de la Sărata, Bistrița, a reapărut în Programul Național de Relansare și Reziliență, după ce fusese ”eliminat” din motive cât se poate de politice. Pepiniera de la Sărata este al doilea mare proiect pentru Bistrița anunțat de Sighiartău ca reintrodus în PNRR, după cel al drumului expres Bistrița-Cluj-Napoca.

ROBERT SIGHIARTĂU: ” Realizarea Pepinierei Sărata cu bani europeni a fost confirmată în Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Este un proiect pe care l-am anunțat în 3 decembrie 2020, o investiție de peste 20 milioane de euro ce va fi realizată pe 26ha, lângă parcul industrial Bistrița Sud, un proiect pentru care m-am bătut și care, iată, astăzi se regăsește în PNRR. Va fi cea mai mare și mai modernă pepinieră din țară, producând 19 milioane puieți de rășinoase anual. Pepiniera Sărata de la Bistrița va avea astfel o contribuție decisivă la campania de împădurire a României. ” a anunțat pe Facebook, deputatul bistrițean Robert Sighiartău, secretarul general al PNL”.

Exit mobile version