Acasă ALEGERI PARLAMENTARE Ipocrizie, Minciună și Interese Ascunse : De ce nu semnează candidații din...

Ipocrizie, Minciună și Interese Ascunse : De ce nu semnează candidații din Bistrița Angajamentul de Loialitate cu bistrițenii?

0

 A trecut aproape o săptămână de când am lansat Pactul pentru Bistrița. Un simplu ANGAJAMENT DE LOIALITATE prin care candidații partidelor din Bistrița, pot să-și arate loialitatea față de cei cărora le cer votul, FAȚĂ DE BISTRIȚENI și nu față de partide sau grupuri de interese.

In afară de candidații PMP nimeni nu  a semnat Angajamentul de Loialitate.

DE CE SE TEM POLITICIENII BISTRIȚENI să dea în scris că vor munci în parlament pentru bunăstarea județului nostru, că vor sprijini orice inițiaitivă care va aduce avantaje bistrițenilor? De ce se tem să semneze că nu vor absenta sau boicota ședințele parlamentului? NU ȘTIU. POATE NE SPUN EI.

 

Domnule ROBERT SIGHIARTĂU, PNL, de ce NU SEMNAȚI Angajamentul de Loialitate față de bistrițeni? Unde este Responsabilitatea despre care vorbiți? Dar înțelepciunea și sacrificarea oricărui alt interes?

Aveați ocazia să demonstrați bistrițenilor că un om tânar nu este total aservit partidului.

Nu suntem proști domnule Robert, cunoaștem demagogia, minciuna și interesele ascunse chiar dacă au o față tânără. Nu o să reușiți să păcăliți pe nimeni că reprezentați altceva în politică.

 

Domnule IOAN TURC, PNL, de ce NU SEMNAȚI Angajamentul de Loialitate față de bistrițeni?

În această campanie ne spuneți că știți ce trebuie să faceți, ne vorbiți despre români adevărați și despre oameni responsabili. Despre asta este vorba în Angajamentul de Loialitate! Ce vă împiedică să dați în scris asta? Nu faceți decât să demonstrați contrariul: LIPSĂ DE RESPONSABILITATE, PROMISIUNI DEȘARTE ȘI IPOCRIZIE!

Domnule IOAN ȚINTEAN, ALDE, de ce NU SEMNAȚI Angajamentul de Loialitate față de bistrițeni?

Sunteți de atâția ani în politică și măcar de data aceasta arătați că vreți să mergeți acolo pentru cetățenii din județul Bistrița-Năsăud.  Trebuie să faceți LEGI PENTRU BISTRIȚENI, trebuie să munciți pentru bistrițeni și NU SĂ ABSENTAȚI de la sedințele parlamentului. Despre asta este vorba în acest ANGAJAMENT DE LOIALITATE.

Domnule DANIEL SUCIU, PSD, de ce NU SEMNAȚI Angajamentul de Loialitate față de bistrițeni?

Ați stat 4 ani în parlament și ați votat tot ce se putea pentru interesele PSD  și pentru protecția corupților. Un om politic tânăr trebuie să aibă altă viziune despre politică, trebuie să sprijine orice inițiativă sau proiect care este în favoarea celor care l-au votat, trebuie să nu facă jocul partidelor împotriva cetățenilor. DESPRE ASTA ESTE VORBA ÎN AGAJAMENTUL DE LOIALITATE!

Trecutul nu poate fi schimbat dar ceea ce veți face în viitor ține de dumneavoastră. LĂSAȚI INTERESELE DE PARTID ȘI PUNEȚI ÎNAINTE INTERESELE BISTRIȚENILOR!

Este important ca toți bistrițenii să  știe de acum care sunt politicienii cu intenții bune și care sunt cei ipocriți și mincinoși.

TREBUIE SĂ ȘTIM ASTA ÎNAINTE DE 11 DECEMBRIE, TREBUIE SĂ ȘTIM CUI ÎI DĂM VOTUL!

 Ionuț Simionca-Candidat PMP la Camera Deputaților

Exit mobile version