luni, octombrie 26, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  Ipocrizie, Minciună și Interese Ascunse : De ce nu semnează candidații din Bistrița Angajamentul de Loialitate cu bistrițenii?

  Must Read

  LUNI: 3 CAZURI în Bistrița-Năsăud în absența testărilor și 124 decese de la debutul epidemiei

  Situația epidemiologică în Bistrița-Năsăud rămâne îngrijorătoare. Am ajuns la 2300  de...

  SUPERCOM demarează două campanii de colectare gratuită: una pentru deșeuri voluminoase și alta pentru deșeuri biodegradabile, predominant vegetale.

  În perioada 26.10.2020-31.10.2020 se va desfășura Campania de colectare gratuita a deseurilor voluminoase (mobilier, covoare, saltele, obiecte mari de...

  În ce condiții masca poate fi dată jos în localitățile unde portul e obligatoriu și în aer liber

  Autoritățile au stabilit condițiile în care masca poate fi dată jos pentru fumat sau mâncat, în județele unde portul...

   A trecut aproape o săptămână de când am lansat Pactul pentru Bistrița. Un simplu ANGAJAMENT DE LOIALITATE prin care candidații partidelor din Bistrița, pot să-și arate loialitatea față de cei cărora le cer votul, FAȚĂ DE BISTRIȚENI și nu față de partide sau grupuri de interese.

  In afară de candidații PMP nimeni nu  a semnat Angajamentul de Loialitate.

  DE CE SE TEM POLITICIENII BISTRIȚENI să dea în scris că vor munci în parlament pentru bunăstarea județului nostru, că vor sprijini orice inițiaitivă care va aduce avantaje bistrițenilor? De ce se tem să semneze că nu vor absenta sau boicota ședințele parlamentului? NU ȘTIU. POATE NE SPUN EI.

   

  Domnule ROBERT SIGHIARTĂU, PNL, de ce NU SEMNAȚI Angajamentul de Loialitate față de bistrițeni? Unde este Responsabilitatea despre care vorbiți? Dar înțelepciunea și sacrificarea oricărui alt interes?

  Aveați ocazia să demonstrați bistrițenilor că un om tânar nu este total aservit partidului.

  Nu suntem proști domnule Robert, cunoaștem demagogia, minciuna și interesele ascunse chiar dacă au o față tânără. Nu o să reușiți să păcăliți pe nimeni că reprezentați altceva în politică.

   

  Domnule IOAN TURC, PNL, de ce NU SEMNAȚI Angajamentul de Loialitate față de bistrițeni?

  În această campanie ne spuneți că știți ce trebuie să faceți, ne vorbiți despre români adevărați și despre oameni responsabili. Despre asta este vorba în Angajamentul de Loialitate! Ce vă împiedică să dați în scris asta? Nu faceți decât să demonstrați contrariul: LIPSĂ DE RESPONSABILITATE, PROMISIUNI DEȘARTE ȘI IPOCRIZIE!

  Domnule IOAN ȚINTEAN, ALDE, de ce NU SEMNAȚI Angajamentul de Loialitate față de bistrițeni?

  Sunteți de atâția ani în politică și măcar de data aceasta arătați că vreți să mergeți acolo pentru cetățenii din județul Bistrița-Năsăud.  Trebuie să faceți LEGI PENTRU BISTRIȚENI, trebuie să munciți pentru bistrițeni și NU SĂ ABSENTAȚI de la sedințele parlamentului. Despre asta este vorba în acest ANGAJAMENT DE LOIALITATE.

  Domnule DANIEL SUCIU, PSD, de ce NU SEMNAȚI Angajamentul de Loialitate față de bistrițeni?

  Ați stat 4 ani în parlament și ați votat tot ce se putea pentru interesele PSD  și pentru protecția corupților. Un om politic tânăr trebuie să aibă altă viziune despre politică, trebuie să sprijine orice inițiativă sau proiect care este în favoarea celor care l-au votat, trebuie să nu facă jocul partidelor împotriva cetățenilor. DESPRE ASTA ESTE VORBA ÎN AGAJAMENTUL DE LOIALITATE!

  Trecutul nu poate fi schimbat dar ceea ce veți face în viitor ține de dumneavoastră. LĂSAȚI INTERESELE DE PARTID ȘI PUNEȚI ÎNAINTE INTERESELE BISTRIȚENILOR!

  Este important ca toți bistrițenii să  știe de acum care sunt politicienii cu intenții bune și care sunt cei ipocriți și mincinoși.

  TREBUIE SĂ ȘTIM ASTA ÎNAINTE DE 11 DECEMBRIE, TREBUIE SĂ ȘTIM CUI ÎI DĂM VOTUL!

   Ionuț Simionca-Candidat PMP la Camera Deputaților

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  LUNI: 3 CAZURI în Bistrița-Năsăud în absența testărilor și 124 decese de la debutul epidemiei

  Situația epidemiologică în Bistrița-Năsăud rămâne îngrijorătoare. Am ajuns la 2300  de...

  SUPERCOM demarează două campanii de colectare gratuită: una pentru deșeuri voluminoase și alta pentru deșeuri biodegradabile, predominant vegetale.

  În perioada 26.10.2020-31.10.2020 se va desfășura Campania de colectare gratuita a deseurilor voluminoase (mobilier, covoare, saltele, obiecte mari de folosinta indelungata) si Campania de...

  În ce condiții masca poate fi dată jos în localitățile unde portul e obligatoriu și în aer liber

  Autoritățile au stabilit condițiile în care masca poate fi dată jos pentru fumat sau mâncat, în județele unde portul acesteia este obligatoriu. De asemenea...

  Despre morți, numai de bine… Despre jurnaliștii care relatează FAPTE, numai plăcuțe suedeze, c-așa-i la noi!

  „Evenimentul” este una din categoriile aflate aproape pe oricare dintre publicațiile online din zilele noastre, o categorie în care întâlnim tot ce ține de...

  Gest rar de recunoștință pentru pompierii-salvatori de la Sângeorz Băi: Lelea Floare a lui Șarmanic le-a tricotat și dăruit din inima ei mare 40...

  Rare sunt în aceste zile gesturile de reunoștință sau oamenii buni, dar, încă mai avem scăpare: O femeie din orașul Sîngeorz Băi, Lelea Floare...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -