Acasă Politica Ionuț Simionca: Primarii nu au de ce să se supere, dar în...

Ionuț Simionca: Primarii nu au de ce să se supere, dar în afară de veterani, nimeni nu trebuie să aibă drepturi speciale- VIDEO

0

Președintele PMP Bistrița-Năsăud, deputatul Ionuț Simionca  a vorbit în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul acestei formațiuni politice și despre proiectul legislativ care dorește eliminarea tuturor pensiilor speciale.

Este vorba de o decizie luată de Consiliul Executiv Național al PMP, for care a decis că va depune, în perioada următoare, un proiect de lege împotriva pensiilor speciale, pe care vrem să le eliminăm, pentru că le considerăm un furt din banul public.

Ionuț Simionca: ” Singurii care merită să aibă un statut special sunt veteranii de război, cei care au luptat pentru onoarea României în întreaga lume, în rest credem că toți cetățenii trebuie să primească pensii în funcție de contributivitate. Vom face o campanie națională prin care vom solicita românilor să fie alături de noi”, a spus Simionca.

Parlamentarul bistrițean a explicat următoarele: ” Domnii primari sunt cetățeni ca oricare alții și nu există niciun motiv pentru a fi tratați preferențial. Pensiile pe care vor fi îndreptățiți să le primească, la vârsta la care se pensionează toți românii, trebuie calculate în funcție de contributivitate”

Corect sau nu: ”Primarii nu au de ce să se supere, pentru că vom folosi același raționament pentru toți, inclusiv pentru parlamentari. Nu pot zice că e corect pentru mine și rău pentru dânșii. E nedrept pentru toți pensionarii să existe pensii speciale. În afara veteranilor, nimeni nu trebuie să aibă drepturi speciale”, a conchis Ionuț Simionca.

Exit mobile version