sâmbătă, iulie 11, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  Ionuț Simionca, PMP: Rezultatele pe care le-am obținut mă încurajează să lupt în continuare pentru proiectele pe care le-am inițiat și pentru bistrițeni.

  Must Read

  Președintele PMP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, a vorbit astăzi, despre importanța votului de la 10 noiembrie, de faptul că, pentru PMP Bistrița-Năsăud, scorul de la prezidențiale este unul bun, în contextul în care acesta marchează o creștere cu 1,3 procente a sprijinului pentru partid față de alegerile europarlamentare din mai.

  Ionuț Simionca: ” Mă bucur să constat că munca echipei noastre, care a fost implicată trup și suflet în aceste alegeri, a fost apreciată de locuitorii județului Bistrița-Năsăud. Tot respectul meu pentru colegii mei, fără a căror muncă și dedicație nu am fi reușit să ajungem în casele și în sufletul oamenilor.
  Pentru PMP Bistrița-Năsăud, scorul de la prezidențiale este unul bun, în contextul în care acesta marchează o creștere cu 1,3 procente a sprijinului pentru partid față de alegerile europarlamentare din mai.

  În urma scrutinului electoral de duminică, se impun următoarele concluzii:
  1. La alegerile prezidențiale, votul politic a contat foarte mult, această ecuație avantajând hotărâtor partidele mari.

  2. Dacă am fi început campania candidatului PMP la prezidențiale, Theodor Paleologu, încă de anul trecut, cu siguranță scorul pe care l-am fi obținut ar fi fost mai bun.

  3. La nivel județean, scorul PMP a fost peste ALDE și Pro România. În același timp, diferența dintre USR și PMP s-a redus în ultimele 5 luni de la 10% la puțin peste 3%.
  În urma acestei campanii, echipa din care fac parte a devenit mai închegată și mai puternică, iar bistrițenii ne percep drept niște oameni serioși, gospodari puși pe treabă.

  În ceea ce mă privește, prioritățile mele nu s-au schimbat, iar munca mea merge mai departe. Rezultatele pe care le-am obținut mă încurajează să lupt în continuare pentru proiectele pe care le-am inițiat și pentru bistrițeni”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  Sorin Roșu Mareș: Partidul Puterii Umaniste merge pe forţe proprii în alegerile locale. Ușa umaniștilor rămâne deschisă pentru primarii ALDE

  Liderul interimar al PPU Bistrița-Năsăud, Sorin Roșu Mareș a confirmat astăzi faptul că umaniștii au decis să meargă pe liste proprii la...

  „Alianța pentru Bistrița-Năsăud” va merge pe liste comune la alegerile locale din 27 septembrie. Doar în 5 comune aceste liste vor fi separate dar...

  Liderii celor trei partide din cadrul ”Alianței pentru Bistrița-Năsăud”, Radu Modovan, Ioan Monița și Grigore Timoce, au decis...

  VIDEO- Deputatul IONUȚ SIMIONCA: Bistrița are nevoie de schimbare!

  M-am hotărât să candidez la Primăria Municipiului Bistrița pentru că știu că voi fi un bun gospodar. Principala...

  Silviu Rus este noul președinte PER Bistrița-Năsăud. Marius Conon , candidatul ecologist la primăria Bistrița

  Venit la Bistrița pentru a ”reîmprospăta” apele verzi ale Partidului Ecologist Român Bistrița-Năsăud, experimentatul Dănuț Pop, politician abil...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -