duminică, iunie 7, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  Ionuț Simionca, PMP: Astăzi am întins o plasă de siguranță pentru cei afectați economic de pandemia COVID-19

  Must Read

  Măsurile de protejare economică a populației și a firmelor pe care le-am susținut constant de la declanșarea crizei COVID-19 pot fi puse în practică începând de astăzi.

  Am votat în Parlament două legi esențiale pentru români , ambele cu prevederi menite a veni atât în ajutorul persoanelor fizice, cât și al companiilor:

   Legea pentru amânarea ratelor la bănci (creditele pot fi suspendate până cel mult la 31 decembrie, fără dobânzi pe perioada suspendării; creditul se prelungește cu perioada suspendării fără costuri suplimentare)
   Legea pentru acordarea unor facilități fiscale (cei aflați în șomaj tehnic și care încasează venituri sub salariul minim pe economie pot cere amânarea plății facturilor la utilități pentru trei luni; la cerere, plata contribuțiilor de asigurări sociale se poate amâna pentru trei luni)

  Din păcate, tocmai PNL – partidul care guvernează România în momente de mare cumpănă – nu s-a prezentat astăzi la vot, continuându-și jocurile politicianiste și demonstrând astfel că nu are nicio legătură cu problemele reale ale cetățenilor și firmelor.

  Pentru mine, nu există obiective mai importante decât protejarea sănătății românilor și a economiei românești. Astăzi am întins o plasă de siguranță pentru cei afectați economic de pandemia COVID-19 și am convingerea că, imediat ce criza sanitară va lua sfârșit, vom fi mai puternici, mai solidari și mai performanți.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  O fetiță de 2 ani din Braniștea a ajuns la spitalul de arși din București cu un elicopter SMURD. Ea prezintă arsuri de...

  Nenorocirea s-ar fi produs în urmă cu două zile în casa unei familii din comuna Braniștea, doar că, informația  a...

  Doar 2 cazuri noi de persoane infectate în județul Bistrița-Năsăud, 91 fiind numărul total al cazurilor active. La nivel național, numărul celor pozitivi trece...

  Numărul persoanelor infectate cu Sars-Cov 2 din județul Bistrița-Năsăud a scăzut de la joi 13, vineri la 4 persoane, astăzi sunt doar...

  Bărbat decedat la Chețiu, comuna Chiochiș, după ce s-a răsturnat cu un motocultor

  Un elicopter SMURD de la baza Jibou a fost chemat să intervină la Chețiu, comuna Chiochiș, într-un caz grav în care un...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -