Acasă ANALIZE-COMENTARII IONUȚ SIMIONCA: Jigniri, abuzuri și batjocură servite zilnic românilor

IONUȚ SIMIONCA: Jigniri, abuzuri și batjocură servite zilnic românilor

0
Încercarea Guvernul de a discredita protestele prin vocea unor USR-iști, inclusiv a vicepremierului USR-PLUS, care jignesc românii ieșiți în stradă, este o greșeală enormă!
La fel de greșită este și asocierea AUR cu aceste proteste!
Domnilor guvernanți, nu mai mințiți românii și nu încercați să diminuați amploarea acestor proteste!
Realitatea este că cei care au ieșit în strada nu sunt AUR-iști, sunt români disperați care s-au săturat de abuzurile Guvernului. Or fi printre ei și oportuniști, dar majoritatea sunt români ajunși la capătul puterii, care și-au pierdut joburile și cărora le-au fost încălcate drepturile și libertățile constituționale.
Sunt cei din HORECA, sunt agricultori, sunt fermieri, sunt antreprenori, sunt oameni de afaceri, sunt cei care muncesc cinstit pentru o pâine și care își văd viitorul amenințat.
Înțeleg și susțin respectarea legii! Acest lucru nu trebuie să fie opțional, cum nici legiferarea guvernamentală sau instituțională nu trebuie să fie o batjocură!
Condamn cu fermitate felul în care Guvernul manageriază această criză și abuzurile care încalcă drepturile și libertățile constituționale!
Cer ca actualii guvernanți să vină cu un plan concret pentru ieșirea din această criză, pe care să-l aplice ad litteram și să-l comunice românilor.
Vă rog, faceți aceste demersuri înainte ca situația actuală să escaladeze și să degenereze!
Nu vă mai jucați cu destinele noastre, oamenii au ajuns la capătul resurselor financiare și al răbdării. Disperarea atinge cote maxime și nu se mai vede luminița de la capătul tunelului.

Exit mobile version