Acasă Politica Politica Locala Ionuţ Simionca: Începem pregătirile pentru alegerile locale

Ionuţ Simionca: Începem pregătirile pentru alegerile locale

0

Un număr de 150 de membri ai organizaţiei judeţene Bistriţa-Năsăud ai Mişcării Populare au participat sâmbătă, 14 noiembrie, la Conferința zonei de Nord-Vest a Partidului Mișcarea Populară, eveniment la care a participat și președintele Traian Băsescu.
Delegaţia a fost condusă de preşedintele Ionuţ Simionca, care ocupă şi funcţia de secretar executiv al Mişcării Populare pe Regiunea de Nord-Vest. În această calitate, preşedintele Simionca a vorbit în faţa celor peste 700 de delegaţi despre nevoia de schimbare a clasei politice, de construire a unui sistem politic mai corect şi mai performant.
Invitat sâmbătă la Cluj-Napoca, președintele Mișcării Populare, Traian Băsescu, a spus că parlamentarii formațiunii vor vota pentru învestirea Guvernului Cioloș, deși premierului desemnat îi va fi foarte greu să țină cont de prioritățile MP.
În ceea ce privește noul guvern, am avut o discuție cu prim-ministrul desemnat Dacian Cioloș, (…), i-am expus prioritățile noastre, estimând că vom intra în opoziție cu guvernul imediat după ce votăm însă instalarea lui, ca un semn de încredere pentru Dacian Cioloș, un specialist admirabil. Dar convingerea mea este că îi va fi foarte greu să țină cont de prioritățile pe care le-am enunțat”, a afirmat Traian Băsescu.
De asemenea, Mişcarea Populară a avut, sâmbătă, o întâlnire a Comitetului Executiv Naţional al organizației de tineret a formațiunii, urmată de Colegiul Național al Mișcării Populare și de o întâlnire organizatorică zonală. În cursul serii de vineri, Traian Băsescu s-a întâlnit și cu primarul Clujului, Emil Boc.
În privinţa obiectivului principal al conferinţei zonale de la Cluj-Napoca, preşedintele Ionuţ Simionca a tras următoarea concluzie: „Obiectivul întâlnirii a fost ca preşedintele Traian Băsescu să cunoască şi să ne cunoască mai bine, pe noi, liderii din zona de Nord-Vest, precum și organizațiile din zonă. A fost o adevărată onoare să am ocazia de a participa la un asemenea eveniment alături de președintele nostru, Traian Băsescu. Acum, suntem mult mai motivați și mai dornici de implicare activă în schimbarea politicii românești”, a conchis preşedintele Simionca.

Exit mobile version